Németh Szilárd szerint az az igazi valóság, amit Orbán mond, az atomfertőzött nyúl pedig Paksifüles!

Az interjú, amiben együtt szerepel Orbán Viktor, Soros György, Majtényi László és egy atomfertőzött nyúl is. A migránsokat és Brüsszelt ki ne felejtsük.

A Fidesz alelnöke a 168 Órának adott interjút, ahol kemény kritikát fogalmazott meg a liberálisokkal és az Európai Unióval szemben, a Fidesz viszont megvédi az országot minden veszélytől.

A politikus az első kérdésre válaszolva elmondja, hogy ő is szívesen lakna olyan konténerekben, mint a menekültek, mert kilenc négyzetméteren nőtt fel.

„Ha ezek az emberek életük végéig ilyenekben élnek, akkor is jobb körülmények közé kerülnek, mint a háborús övezetben, ahonnan jönnek.”

Itt azért érzékelhető némi ellentmondás, ha valaki háborús zónából érkezik az menekült, míg a kormány azt kommunikálja, hogy gazdasági bevándorlók jönnek az országba. Erre rávilágít a kérdező is, mire Németh Szilárd tisztázza, hogy az emberek 90%-a gazdasági okokból jön Európába.

A Fidesz alelnöke szerint az uniónak nem kéne idehívni mindenkit és nem jó, hogy felépítenek egy másik valóságot hazugságokkal. Bezzeg Orbán, ő tudja a tutit!

„Van a valódi valóság, amiről Orbán Viktor beszél, és van az elmúlt néhány évtizedben a liberális diktatúra által felépített álvalóság.”

Ezután olvashatjuk a szokásos propagandát, miszerint a migránsok elveszik a magyarok munkáját, harcolni kell Brüsszel ellen, emellé jött a menetrendszerű Soros Gyurizás – ezek már sarkalatos pontjai bármelyik fideszes politikus nyilatkozatának.

Azok az elemzők, akik azt mondják, hogy a kormány csak folyamatosan ellenségképet keres magának, nem is igazi szakértők, hanem Soros-elemzők!

„Ezek Soros-elemzők, tele velük a padlás. Hagyjuk már őket.”

Az Európai Unió viselkedését Magyarországgal szemben pedig egy egész érdekes hasonlattal tette teljessé.

„Az a jó nekik, ha maradunk a gyarmatbirodalmi hátsó udvar. Én a hátsó udvarban nőttem fel, tudom, milyen. Ott van a retyó meg a sufni.”

Ezután Paks kapcsán még azt is megtudhatjuk a politikustól, hogy a fia az egyik nap azzal jött haza az iskolából, hogy az atomfertőzött nyulat Paksifülesnek hívják!

A politikai palettán megjelenő új pártok megbízhatatlanok és önzők, mert csak a hatalmat akarják. A Fidesz akkor nem csak a hatalmat akarja, gondolom én. Valószínűleg ezért módosították a választási törvényt is nekik kedvező módon.

A kampányra készülve pedig elmondta, hogy brutálisabb lesz, mint valaha, mert még Brüsszelből is óriási támadás fogja érni a Fideszt, különben is, mindenki összefogott ellenük! Lejárató és karaktergyilkos időszakról beszél – miközben ezek valójában a saját pártjának módszerei.

A végén pedig még a porondról már lelépett Majtényi Lászlónak is odaszólt egyet, hogy kirekesztő köztársasági elnök akart lenni, mert a parlamenti beszédében azt mondta, hogy olyan országot szeretne, ahol a hazának kedves gyermeke, politikai hovatartozástól függetlenül, mindenki. Szóval ez így kirekesztő. Akkor jólvan akkor.

Kicsit úgy érzem magam, mintha egy konspirációs teóriákat bemutató újságcikket olvastam volna a téma egyik magyarországi rajongójától.