Újraértelmezte a plakátját a Jobbik a fideszes rongálók lebukása után

És még ez így is sokkal kreatívabb, mint a Fidelitas mai szerencsétlenkedése. 

Kapcsolódó cikkeink:

 

A plakátrongálásra buzdító fideszes továbbra is szótlan marad

Itt látható az N1TV felvétele a szembesítésről: Mint korábban megírtuk, Csonka László XV. kerületi fideszes önkormányzati képviselő, Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető személyi titkára egy birtokunkba jutott levélben arra buzdította tagtársait, hogy rongálják meg a jobbikos óriásplakátokat.

Kósa Lajos "mélyen egyetért" a jobbikos plakátok rongálásával

Központilag szervezheti a Fidesz a Jobbik „Ti dolgoztok, Ők lopnak" plakátjainak rongálását. Kósa Lajos asszisztense biztosan érintett az ügyben, a 15. kerületben önkormányzati képviselőként is tevékenykedő Csonka László ugyanis levélben biztatta tagtársait arra, hogy vegyenek részt a jobbikos plakátok „feldíszítésében". Ez a nyilvánosságra került e-mail buktatta le Kósa asszisztensét.

Nagy a pánik: már törvényt is módosítana a Fidesz a Jobbik plakátjai miatt

Nagyon betalálhatott a fideszes politikusoknál a Jobbik „Ti dolgoztok, ők lopnak!" című plakátkampánya. Nem elég, hogy szervezett rongálásba kezdtek, már törvényi szinten is új szabályozást írnának elő Halász János és Kósa Lajos kezdeményezésére. A törvényjavaslat a parlament honlapján olvasható.

A Jobbik plakátjainak rongálása népművészet, a kormányé bűncselekmény

Hétfőn írtuk meg, hogy Kósa Lajos asszisztense körlevélben buzdította fideszes tagtársait a Jobbik "Ti dolgoztok-Ők lopnak" feliratú plakátjainak "díszítésére". Csonka László megkeresésünkre nem is tagadta, hogy ő írta az e-mailt, és megosztotta velünk sajátos jogfelfogását is:"Én nem mondanám, hogy megrongáljuk, inkább úgy fogalmaznék, hogy egy népművészeti díszítésre kerülne sor."

Fideszes rongálók üzentek a Jobbiknak: „Lopjatok ti is"

Bizonyossá tehető, hogy a Fidesz szervezett akció keretében ragasztja le és firkálja össze a Jobbik „Ti dolgoztok, Ők lopnak" plakátjait. Az már kiderült, hogy a XV. kerületben önkormányzati képviselőként is tevékenykedő Csonka László, Kósa Lajos asszisztense levélben biztatta társait, hogy vegyenek részt a jobbikos plakátok „feldíszítésében".

Vissza a feladónak: "feldíszítették" a plakátrongáló fideszesek irodáját

Csonka László, aki Kósa Lajos személyi titkára és a XV. kerületi önkormányzat képviselője népművészetről beszélt, amikor lebuktatása után arról kérdeztük, hogy miért szervezte tagsága körében a jobbikos plakátok megrongálását. Igazi fideszes tempót diktált, amikor arról is értekezett, hogy "felgyújtani" ugyan nem lehet, de egyébként mindent be lehet szerinte vetni a "Ti dolgoztok, Ők lopnak" témájú jobbikos plakátok ellen.

Itt a bizonyíték: Kósa asszisztense szervezi a jobbikos plakátok megrongálását

Csonka László a XV. kerület fideszes önkormányzati képviselője írta az alábbi levelet, amelyben a jobbikos plakátok "feldíszítését" szervezi. Csonka egyébként az önkormányzat Kerület- és Vállalkozásfejlesztési, Érték- és Környezetvédelmi Bizottságának elnöke (külön pikáns: "környezetvédelmi"), ráadásul Kósa Lajosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének a személyi titkára is.