Ilyenek ezek a magyar idők: Mészáros Lőrincé lesz a Magyar Idők

A Magyar Idők Kiadó Kft. 2016-os éves beszámolójához a minap leadott kiegészítő mellékletben a céltartalék fejezetben az szerepel, hogy a kiadó jelenlegi 100 százalékos tulajdonosa, Liszkay Gábor el fogja adni a céget a Mediaworks Zrt.-nek - írja a hvg.hu.

„Az átszervezés következtében a munkavállalók egy részének meg fog szűnni a munkaviszonya, a bekövetkezendő felmondási bérekre, végkielégítésekre, szabadságmegváltásokra képzett a Társaság ekkora mértékű céltartalékot” – áll a mellékletben.

A karcsúsítás előreláthatóan összesen 76,8 millió forint költséggel fog járni, a végkielégítések, a szabadságok kiváltása és a felmondási bérek és ezek járulékos terhei ennyit vihetnek el.

Megszámolták, hány újság van Mészáros Lőrinc tulajdonában

A 24.hu például megkérdezte Mészáros sajtóirodáját, hány sajtóterméket birtokol a vagyonát egy év alatt százmilliárd forinttal gyarapító felcsúti polgármester.Mivel nem kaptak választ, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kereshető nyilvántartásából gyűjtötték össze az ott regisztrált nyomtatott és online sajtótermékeket.

A Magyar Idők az állami hirdetések miatt profitot termel, ugyanakkor olyan kiadásokat is muszáj elkönyvelnie, amiket a hazudozásai miatt kell a Jobbik kasszájába befizetnie.