A Soros-paranoid ifjú KDNP-s szerint a Fidesz "illegitim módon hatalomra törő civil szervezet"

Totális szellemi csőd.

A Reggeli Start című műsorban ugyanis Vujity Tvrtko egy olyan közleményről kérte ki a véleményét, melyet még 1992-ben

Soros György védelmében adott ki a Fidesz.

"Megdöbbenéssel figyeljük a Soros Györgyöt és alapítványát ért nemtelen támadásokat, pedig látva a felsőoktatás szorult helyzetét, a jövőben is szükség lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet az alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújt. Ezért tiltakozunk az alapítvány politikai csatározásokba bevonása ellen"

- áll a kormánypárt egykori kommünikéjében, melyre Nacsa - nem tudván, hogy ki írta a szöveget - azonnal rávágta, hogy ilyet csak egy "civil címszó alatt" működő, Magyarországon "illegitim befolyásra" pályázó szervezet tákolhatott össze.

A Fidesz is támogatta Soros György díszpolgári kinevezését

Bár az ország fő ellenségének kiáltotta ki a Fidesz Soros Györgyöt, ennek ellenére volt olyan Fideszes képviselő, aki megszavazta Soros György díszpolgári kinevezését 2002-ben. A testület fideszes többsége pedig a nem gomb helyett inkább a tartózkodást választotta - derül ki a közgyűlés határozatából.

Sőt, az égést tetézve még amellett is bőszen kardoskodott, hogy a közleményt az Amnesty Internacional, vagy a Társaság a Szabadságjogokért adta ki, vagy legalábbis tegnap valamelyik civil szervezet "egy tökre hasonlót" jelentetett meg, amit ő olvasott is.

A műsorvezető erre kinyomtatva is odaadta az idézett mondatokat vendégének, amit Nacsa zavartan meg is köszönt, majd beakadt lemezjátszóként folytatta a Soros budapesti díszpolgárságáról szóló, egyre követhetetlenebb mantrát.

Nacsa és az IKSZ egyébként jelenleg nem kezdeményezi Soros György többi állami kitüntetésének visszavonását.

"A Fidelitas 2010 óta tett három olyan dolgot, ami a fiatalok érdekét szolgálta?"

Vicces és könnyed szerda esti nevetést nyújt ma az N1TV, akik a Fidelitas sajtótájékoztatóján néhány, hát, bonyolultnak finoman szólva sem nevezhető kérdést tettek fel az ifjú narancs titánoknak. Nézzük a videót, nézzük, csak nézzük, mégis nehezen hisszük, hogy ilyen van, olyannyira, hogy a vége felé már mi könyörgünk, hogy legyen vége, mert már nekünk kellemetlen.