Adorján Béla: Nem fogjuk kímélni a gyerekrugdosókat, a pedofilokat és az őket felmentő vezetőket

Adorján Béla: Nem fogjuk kímélni a gyerekrugdosókat, a pedofilokat és az őket felmentő vezetőket

Az ellenzéki párt új vezetőjével készült interjúnkból kiderül, milyen ideológiai és gyakorlati politizálás várható, miért nincs valós hatása Orbán Viktorék veszélyhelyzeti kormányzásnak, amely hagyja még GMO-s élelmiszerek hazánkba hurcolását is, illetve hogy kik húznak hasznot az orosz-ukrán háború borzalmaiból. A kormánypropagandisták milyen vezérhajót álmodtak meg, amely alól kiapadt a tó?

Én olyan Jobbikot szeretnék vezetni, amilyenbe beléptem 2009-ben

– szögezte le az N1TV Exkluzív vendégeként Adorján Béla, a Jobbik nemrégiben megválasztott elnöke, aki még számos más témakört kifejtett friss interjúnkban.

🔴 Pontosan milyen Jobbikot kíván vezetni az új pártelnök?

🔴 Milyen a párt és Adorján Béla ideológiai kötődése, milyen alternatívát kínál?

🔴 Hogyan ragaszkodnak az emberi méltóság megóvásához és más emberi értékekhez?

🔴 Kik húznak hasznot szerinte a háború borzalmaiból, s milyen szerepe van az uniónak és az Egyesült Államoknak?

🔴 Mit jelent az orosz-ukrán háború kapcsán az, hogy a Jobbik szuverenista álláspontot vall és kisebbségvédelmet sürget?

🔴 Mit gondol Adorján Oroszország agressziójáról, valamint Ukrajna EU-s és NATO-csatlakozásáról?

🔴 Hogy tesz keresztbe a Fidesz a hazai fagazdálkodóknak az ukrán gabona és a méz után az ukrán import fa beengedésével is?

🔴 Miért nincs tényleges hatása a veszélyhelyzeti kormányzásnak, amely még védővámokat sem vetett ki?

🔴 Miért hagyja a kormány akár GMO-s termékek, élelmiszerek hazánkba hurcolását is, ezzel veszélyeztetve a magyarok egészségét?

🔴 Mit jelent a mentális és egzisztenciális kiszolgáltatottság a politikában?

🔴 Mit kell kezdeni a határon túli magyarok szavazati jogával?

🔴 Miért nem zavarják el az Orbán-kormányt, ha Magyarországnak még költségvetése sincs?

Többek között ezeket a kérdéseket is megválaszolja az ellenzéki párt új vezetője, aki leginkább egy őszinte, tiszta tudatú pártot elnökölne, amelyik a társadalom fő problémáira fókuszál.

Némi ízelítő a tartalomból:

Adorján Béla az egyik szívügyének tekintett Tisza szennyezéséről elmondta,

a folyószennyezéssel közvetlenül közüzem veszélyeztetése is megvalósul, hiszen ott van a folyó útjában a Tiszalöki és a Kiskörei vízlépcső.

A szakemberek rendszerint úgy tudják megvédeni ezt a két vízlépcsőt a károkozástól, hogy esetenként megnyitják a zsilipet a szemét előtt, ami innentől kezdve, Szegeden keresztül egyenesen áramlik a Dunáig.

Adorján Béla a Jobbik jövőjével kapcsolatban hangsúlyozta: nem tervezi rövidre a pályafutását a párt élén. Az új elnökség által felajánlott munkával a Jobbik sok jóslással szemben nem fog megszűnni, és lesz új elnöke rajta kívül is még – rögzítette.

„Visszatérünk arra az útra, amely csak és kizárólag a magyar emberek biztonságát és jólétét fogja szolgálni” – fogalmazott Adorján, aki újfent határozott, egyértelmű, karcos és nemzeti, ugyanakkor szélsőségmentes politikát ígért.

„Nem fogjuk kímélni a gyerekrugdosókat, a pedofilokat, olyan egyházi szereplőket, akik a pedofil bűncselekményekben részeseket fel akarják menteni, és azt az országvezetőt sem, aki képes azt nyilatkozni, hogy az amerikai választásoktól fog függni a magyar gazdaság működése”

– emelte ki az új Jobbik-elnök, utalva az elmúlt időszak szörnyű híreire, amelyekhez a Fidesznek és Orbán Viktor kormányának is vastagon köze volt.

További részletek alábbi videónkban:

(Címlapkép: Adorján Béla - N1TV)