„Panaszkodásra nincs ok” - Vereséggel búcsúzott a Honvéd

De mit mondott volna a riporter, ha a magyar csapat legalább nyer?

Az izraeli együttes bő negyedóra alatt eldöntötte a továbbjutást, mivel 16 perc után már 2-0-ra vezetett. A kispestiek ugyan Davide Lanzafame értékesített büntetőjével és Baráth Botond szép góljával egyenlítettek, végül a vendégek a hajrában megszerezték a győztes gólt.

Összefoglalva tehát: az izraeli csapat különösebb izgalmak nélkül, kettős győzelemmel ment tovább.

De ez mint ha nem zavarta volna a mérkőzés riporterét, aki a meccs lefújása után a következőket mondta összegzésként:

„Szégyenre nincs ok, panaszkodásra nincs ok."

Hát de, rohadtul lenne ok panaszkodásra. Mert oké, az izraeli csapat jobb erőkből áll, így szégyellni talán nem kell a történteket, de, hogy panaszkodásra sincs ok? Akkor mikor van?

Az egész mögött nincsen más, mint, hogy a köztévé riporterei tendenciózusan próbálják verbálisan kompenzálni azt a szomorú valóságot, hogy a magyar foci, a Bölcs Vezér szívügye, kedvenc sportja egyszerűen rossz. A beöntött csilliárdok ellenére.

Ha legalább nem kapott volna ki a Honvéd, vagy nyer, de nem jut tovább, akkor jó, legyünk pozitívak, de egy izraeli csapat elleni duplavereség után legalább hadd monjduk ki, hogy ez nem egy jó dolog.

Később a pályán megszólaltatták a magyar csapat vezetőedzőjét is. A riporter hölgy a következő szavakkal vezette fel kérdését:

„5-3-as összesítéssel kiesett a Honvéd, de azért pozitívumokat is ki lehet emelni."

Azt ki lehet...