Az állatkínzók szavazataira is számít a kormány?

A szigorítás szabotálásával a Fidesz is a kegyetlenkedők cinkosává vált.

Az ellenzéki honatya felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt napokban ismét olyan megdöbbentő eseteknek lehettünk tanúi, melyek teljesen jogosan okoztak közfelháborodást.

Szerinte az állatkínzók, visszatartó erő híján, újabb és újabb bűncselekményeket követnek el, hiszen nem számíthatnak komoly büntetési tételre.

"Érthetetlen, hogy a kormány miért nem akarja elengedni az állatkínzók kezét, sajnos erősen feltételezhető, hogy az ő szavazataikra is hajtanak"

- áll Egyed Zsolt közleményében.

A képviselő kiemeli, hogy a Jobbik több alkalommal is törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy véget vessen a brutális állatkínzás-hullámnak, de a Fidesz-kormány ezeket mindig konzekvensen elutasította, segédkezet nyújtva ezzel az embertelen tettek elkövetőinek.

"2018-tól a Jobbik-kormány nem fog kegyelmezni a Fidesz-KDNP beteg lelkű kegyeltjeinek, és a lehető legszigorúbb módszerekkel fog fellépni ellenük"

- tett ígéretet közleményében Egyed Zsolt.

Korhatáros tartalom

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!