Már ki is engedték az óbudai macskakínzás gyanúsítottjait

Eközben Hajdúböszörményben ismeretlenek egy másik macskát fejeztek le.

A brutális állatkínzásra múlt héten derült fény, az élve megnyúzott macskát az Állatmentő Szolgálat Alapítvány próbálta megmenteni. A sérült állatot a III. kerületi Szomolnok utcában találták meg, egy autó alatt lapult. Azt írták: az állatorvosok megerősítették a szándékosságot, szabályos nyúzás nyomai vannak a macskán, aki megtalálásakor még életben volt. Az állat végül az orvosi ellátás ellenére elpusztult.

A rendőrség vasárnap közölte, egy 38 éves semjéni férfit és a 24 éves mezőzombori fiatalt fogtak el, akik megalapozottan gyanúsíthatók az állatkínzással. Kihallgatásuk után mindkettejüket őrizetbe vették, de most szabadon távozhattak.

Rács mögött az óbudai macskakínzó rohadékok

Az elkövetők augusztus 1-jén Budapest harmadik kerületében a Szomolnok utcában élve megnyúztak egy macskát, aki az orvosi ellátás ellenére elpusztult. A rémtett elkövetőire az Állatvédő Sereg százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a 38 éves V.

Újabb állítkínzás, ezúttal Hajdúböszörményben

A hajdúböszörményi gyepmesteri telep 40 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni azt az embert, aki vélhetően lefejezett, majd kivéreztetett egy macskát a városban. A telep posztját beágyazzuk cikkünkbe.

Felkavaró képek következnek!