Hamarosan már nem fizethetünk készpénzzel az Arénában

Végre hozzánk is elér a jövő.

A Budapest Sportaréna és a Mastercard bejelentette, hogy 2018. január 1-jétől készpénzmentessé teszik a létesítményt, tehát a büfékben és a parkolóházban csak kártyával lehet fizetni. Ez felgyorsítja a kiszolgálást, a nagy fesztiválokon már bizonyított a rendszer.

Akinek nincs bankkártyája, gyors regisztráció után automatából válthat ki magának feltöltős kártyát, ezek teljes értékű bankkártyának fognak számítani.

Lesz applikáció is

Bevezetik a Budapest Aréna mobilalkalmazást, ingyen letölthetjük és felgyorsul vele a beléptetés. Ha ezen keresztül vesszük meg a jegyet nem kell körülményes, ósdi módon kinyomtatni és ezeket gyorsabban felismeri a beléptetőrendszer is. A jegy nem másolható és egyszerre csak egy készüléken tárolható. Ezen keresztül tudunk majd parkolójegyet és büfécsomagot is venni.

Tovább fejlesztenek

Lak Tibor, a Papp László Budapest Sportaréna vezetője azt is elmondta, hogy a parkolórendszer további fejlesztését tervezik. Rendszámfelismerős beléptetést terveznek, így ha előre megvettük a parkolójegyet a kapu felismeri a rendszámot és automatikusan kinyílik.