Novák Hunor élő adásban vett be egy üveg homeopátiás altatószert, ez történt utána

Kísérlet.

Novák Hunor élő adásban szerette volna bebizonyítani, hogy nincs hatása a homeopátiás szereknek, ezért beszerzett egy üveggel a legerősebb homeopátiás altatószerből.

„Ezt tegnap vettem egy kifejezetten homeopátiával foglalkozó gyógyszertárban, személyre szabottan a legerősebb altatószert kértem. Ebből néhány szem a napi adag. Kérdeztem, mi történne, ha véletlenül fél üveget megennék, mondták, hogy abba belehalnék. Úgyhogy ezt a százszoros mennyiségű altatót most megeszem...”

Aztán tényleg megette, Gelléri Julianna társaságában, aki fül-orr-gégész és homeopátiás orvos. Novák azóta Facebookon is bejelentkezett, hogy várja a halált, de 2 órával ezelőttig nem történt semmi vele.

Ma élő adásban követtem el öngyilkossági kísérletet: százszoros dózisban vettem be a legerősebb homeopátiás altatót....

Közzétette: Dr. Novák Hunor – 2017. szeptember 21.

6:40-től látható a releváns rész:

Felálltak az európai tudósok: a homeopátia egy életveszélyes átverés

Miközben a gyógyszergyártók pénzéhes magatartása miatt egyre nagyobb divat lett összeesküvésekkel vádolni, majd elutasítani a tudományos orvoslást, a homeopátiás piac ugyanúgy ezermilliárdos üzletté nőtte ki magát, csak közben érdemi munkát sem kellett végeznie. Európai akadémikusok most kimondták: a homeopátia átverés, ami hazugságokra és véletlenekre alapul, végül emberi életeket sodorva veszélybe.