2018. 01. 10. 20:37

Orbán előtt meghajolva: az ATV pálfordulásairól írt a 444.hu

Hosszú összefoglalóval emlékezett meg a 444.hu a Hit Gyülekezete házi televíziójának, az ATV-nek a pálfordulásairól. Németh Sándor sikeresen pozicionálta át baloldalról az Orbán-rendszer támogatására csatornáját.

A hírportál arról írt, hogy tudatosan történt az ATV bulvártévévé züllesztése, amely folyamat fontos fordulópontját jelentette, hogy nyáron bejelentették a TV2-től eltanácsolt Hajdú Péter érkezését, aki mostanra a csatorna szellemi-szerkesztői komisszárjává vált.

A 444.hu értesülése szerint Hajdú kiemelkedő szerepét jelzi az is, hogy tavaly december végén az ismert televíziós azt szerette volna kijárni, hogy

ne készüljön anyag a Jobbik decemberi ÁSZ-elleni tüntetésről.

Az anyagot végül leforgatták, de Sváby András állítólag belengette lemondását az igazgatónak.

Németh Sándor az Új Exodus utolsó 2017-es számában adott nagyinterjújában vallott arró, hogyan viszonyul a Hit Gyülekezete a kormányhoz:

„Morális és spirituális szempontból Magyarország jó irányba megy. Politikai és gazdasági szempontból is talán a legkisebb rossz útját választotta Magyarország, és úgy gondolom, ebben a keresztényeknek támogatniuk kell most Magyarország vezetőit.”