Az év bírója elismerte, a legnagyobb hibája az volt, amikor nem adta meg a jobbikos szabályos gólját

Jó, ez egy kicsit csúsztatás, mert a meg nem adott gól pillanatában Balassa Péter nem volt még a Jobbik tagja, hanem a szombathelyi Haladás labdarúgója volt. Mindenesetre Szabó Zsolt partjelzőként nem vette észre, hogy a Haladás jobbhátvédje akkora bombát lőtt, hogy kiszakadt a háló.

Szabó Zsoltot választották a klubtulajdonosok a legjobb játékvezetőnek, ennek apróján adott egy hosszabb és érdekes interjút a csakfoci.hu-nak.

Arra a kérdésre, hogy hosszú pályafutása alatt mi volt a legnagyobb tévedése, azt felelte, hogy

"a legnagyobb ciki az volt, amikor partjelzőként vettem részt a Haladás – Videoton meccsen úgy húsz éve. Balassa Péter 6 méterről a léc alá vágta a labdát, de a labda átment a hálón. Sajnos nem adtuk meg a gólt. Mihalecz István az egyik legnyugodtabb edzők egyike, de akkor a kezdőkörben kellett lefogni…"

Balassa Péter, az akkori főszereplő ma a Jobbik szombathelyi országgyűlési képviselőjelöltje, a Facebook-oldalán emlékezett meg az 1997 lőtt találatról: 

"A több mint 20 éves, legendás eset minden pillanata benne van az írásban található videóban, igazán örültem, amikor Szabó Zsolt szavait elolvastam. Amúgy utólag visszanézve is tényleg gól volt. Gratulálok Szabó Úrnak az elismeréshez!"