Döbbenet: Videóra vettek egy brutális, állatkínzó rendőrt

A rendőrautóba ököllel csapta be szerencsétlent.

A felvétel hétfő késő este került fel a Facebookra, a feltöltő szerint pedig Pest megyei Dány községben készült még ezen a napon. A videót egy állatbarát csoportba töltötte fel, nem túl kedves szavak kíséretében.

A videón az látható, hogy egy rendőr egykézzel tart egy fehér színű állatot, ránézésre talán macskát, majd ököllel belevágja a csomagtartóba.

A facebookról nem lehetett beágyazni a felvételt, a Youtube pedig letörölte, így a képre kattintva lehet megnézni (csak erős idegzetű olvasóink nézzék meg):

Amint megtudjuk, hogy a rendőrség azonosította-e ezt a vadállatot, további sorsát nyomon fogjuk követni. Eddig annyi információ érkezett, hogy a 444.hu-nak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt válaszolta, a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el.

Az állatvédelmi kérdések napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Fülöp kutya megkínzói például egyedülálló módon végre letöltendő fogházbüntetést kaptak, a Jobbik pedig hangosan követeli és programjának részeként tartja, hogy az állatkínzást 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel lehessen sújtani azért, hogy végre komolyan vegyék az állatok tiszteletét és védelmét az emberek. A fenti videóból úgy tűnik, még a legváratlanabb helyeken is szükség volna erre.