Újabb mérföldkő a fideszes bolsevizálódásban: feketelistát terjesztenek Márki-Zay Péter támogatóiról

Fullba tolt kommunista tempó. 

Csúnyán be lehet rezelve a kormánypárt a vasárnapi hódmezővásárhelyi polgármester-választástól, ahol a teljes ellenzéki felsorakozott Márki-Zay Péter mögé. A hétgyermekes, vallásos katolikus közgazdászt nehezen lehet azzal vádolni, hogy liberális, vagy komcsi lenne - úgyhogy kitalálták róla, és támogatóiról, hogy 

"Simicska-bérenc bolond, aki el akarja foglalni a várost."

Ám a rohamosan bolsevizálódó Fidesz titokzatos névtelen terjesztő nem elégedett meg pusztán az ellenzéki jelölt gyalázásával:

szép, precíz listát is készítettek mindazokról a "vesztes, sértett, hataloméhes" emberekről, akik gonosz tervében támogatják őt. 

A szórólapon a kötelező Soros és Simicska, valamint az LMP kampány tanácsadója, Ron Werber, illetve az ellenzéki pártok vezetői mellett számos, a helyi közéletben ismert ember neve is szerepel. 

A feketelistára felkerült az a vállalkozó is, aki korábban megrendelésre hangosbemondóval közvetítette a város utcáin Márki-Zay kampányüzeneteit, majd ezután kirúgták az állásából.

A virtigli komcsi tempóban arra is ügyeltek, hogy egy kis kamu zsidózás is beleférjen. A szórólap szerint az ellenzéki jelölt mögé sorolt be a helyi zsidó hitközség is. A MAZSIHISZ mai közleményéből azonban kiderül, hogy ez hazugság, hódmezővásáhelyi közösségük "a Mazsihisz elvi állásfoglalásához tartva magát nem nyilvánult meg az ügyben"

"Több kedves ismerősöm méltatlankodott, hogy ő kimaradt a támogatók listájáról, ezért kérem, aki hiányolja nevét onnan, az a bejegyzés alatt ezt kommentben jelezze"

 - reagált a szórólapra a Facebookon az ellenzéki jelölt.