Farkas Flórián Lázár körzetében járt, hogy tudassa, a romáknak kit kell támogatni

Minő véletlen, hogy épp a hódmezővásárhelyi választás előtti héten vitte arra az útja.

A Lungo Drom helyi vezetőivel szombaton találkozott Farkas Flórián, ahol megerősítették a múlt héten több roma szervezet által is aláírt szándéknyilatkozatot arról, hogy Lázár Jánost támogatják az április 8-i választáson – számolt be a találkozóról a makohorado.hu.

A Lungo Drom elnöke a találkozón elmondta, hogy a magyar cigányság nem akarja, hogy Magyarország migránsországgá váljon és a bevándorlók érkezése kockáztassa a cigányság felzárkóztató programját, ezért állnak a Fidesz és helyben Lázár János mellé.

Talán ez a látogatás ihlette meg a Romano Kraj Csongrád megyei elnökét, Rafael Liont, aki migránsok haláláról szóló verset tett közzé a Facebook-oldalán. A posztot azóta törölték, de a HírTV egyik nézője dokumentálta a verset és miután a csatorna riportot közölt arról, hogy hatmilliárdos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkezett a csongrádi Fidesz a roma szavazatok megszerzéséért, eljuttatta azt a csatornához.

A Célpont információi szerint a fent említett szegedi roma politikus és joghallgató, Rafael Lion, a csongrádi Romano Kraj kulcsembere, aki a szervezésért felel. De úgy tűnik emellett szívesen teszi közzé ideológiai álláspontját is.

A férfi az iszlám valláson gúnyolódó költeményben felszólítja a menekülteket, hogy családjukkal együtt térjenek haza és ott várják a bombákat, ha pedig nem tudják merre van már Mekka, imádkozzanak a bombák zaja felé, és várják a biztos halált.

Célpont: a győrszentiváni cigánymaffiával szövetkezett a Fidesz, ha hozzák a szavazatokat, nincs több börtön

Portálunk délelőtt már beszámolt róla: komoly botrányt tárt fel a Hír TV műsora. Most kiderültek a részletek. A milliárdos maffiózók azt ígérték, politikai védettségért cserébe szállítják a cigányok szavazatait. A Célpontnak nyilatkozó lakos elismerte: hozzá is bekopogtak, csak az adatait kérték, és egy kiló kenyeret is adtak neki.

"A Fideszt továbbra is csak választáskor érdekli a cigányság"

A Fidesz maffiamódszereinek és „romaintegrációjának” tökéletes esszenciája, hogy a kormánypárt a leggátlástalanabb szervezett bűnözői csoportokat megszégyenítő módon a legkiszolgáltatottabb emberek felhasználása érdekében a hazai alvilággal szövetkezik, hogy hatalmát megtartsa - áll a Jobbik vasárnapi közleményében. Az ellenzéki párt az szeirnt az egyre inkább vesztét érző Fidesz semmilyen eszköztől sem riad vissza, legyen az zsarolás, fenyegetés vagy választási csalás. Nyolc év alatt az Orbán Viktor vezette kormány bebizonyította, hogy a hazai cigányság számára nem más, mint két lábon járó, olcsón megvásárolható szavazógépek.

A párt szerint sajnálatos, hogy a Farkas Flórián nevével fémjelzett integráció totális csődje mellett, az arra használt százmilliós közpénzek felhasználása éppen az integráció ellen hat, s a társadalmi árkok további mélyítését, a jelenlegi állapot konzerválását segítik elő. A Jobbik kormányra kerülve elszámoltatja ezeket a bűnözőket, véget vet a jelenlegi „romaintegrációnak” csúfolt közpénzlopás mindennapos gyakorlatának és hozzáfog a társadalmi árkok tényleges betemetéséhez.