Telekspekulációval bukott le az egri fideszes képviselő

Korábban vádaskodtak ezzel, majd kiderült, hogy éppen ők csinálták. 

Komlósi Csaba, az LMP országgyűlési képviselőjelöltje szerint Orosz Lászlóné, egri fideszes önkormányzati képviselő és férje egy négyhektáros szántóért csaknem 22 millió forintot kapott, mikor azt felvásárolta tőlük az állam, hogy ott az autópályát és Egert összekötő M25-ös autóút épülhessen. Az LMP-s politikus szerint ez több a szokásos összegnél.

"Az egri átlagár egymillió forint körül mozog szántóterület esetében hektáronként, ő körülbelül 12 millió forintot kapott egy hektár földért"

- mondta el Komlósi a HírTV-nek.

Korábban a fidelitasos Lombeczki Gábor, és Kovács Cs. Tamás önkormányzati képviselők Mirkóczki Ádámot vádolták azzal, hogy a jobbikos képviselő azért akarja módosítani az útvonalat, hogy ezáltal párttársa földjét sajátítsa ki az állam és ő juthasson haszonhoz. A jobbikos politikus azonban csak arra keresett lehetőséget, hogyan lehetne olcsóbban kivitelezni az építkezést. A vádak miatt bírósághoz is fordult, ami első fokon igazat adott neki.

„Megint kiderült, hogy az a sok aljasság, amivel másokat vádolnak – történetesen engem – azt mindig ők követik el. Itt is az történt, Orosz képviselő asszony ügyében. Hab a tortán, hogy egyébként nemhogy nagy összeget kapott, hanem – amiről nekünk tudomásunk van az érintettek tekintetében, akiknél a kisajátítások történtek – a Fideszes képviselő asszony és családja négyszeres áron kapott az államtól kártérítést. Én azt gondolom, hogy nincs cinikusabb, aljasabb, gátlástalanabb és hazugabb politika, mint amit a Fidesz csinál, nemcsak országosan, hanem itt helyben is” – reagált Mirkóczki.

Így csinál a Fidesz bárkiből pillanatok alatt Soros Györgyöt

Orbán Viktor szavát adta: 2018-ra négysávos út köti majd össze Egert az M3-as autópályával.A beruházás természetesen csúszásban van, a költségek az egekbe szöktek.Mirkóczki Ádám, a Jobbik politikusa javaslatot tett egy költséghatékonyabb megoldásra, ami a gazdáknak is jó.A Fidesz egészpályás letámadásba kezdett és furcsábbnál furcsább vádakkal illette Mirkóczkit.