2018. 03. 12. 15:26

Svédországban hétszeresen elítélt nővel mondatta fel a közmédia a kormánypropagandát

Pénteken a közmédia lehozott egy interjút egy magyar-svéd nővel, aki állítólag azért költözött vissza Magyarországra, mert a migráció miatt a svéd állapotok már elviselhetetlenné váltak. Eközben kiderült, hogy a megszólaltatott Nataliet hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban.

Az meg sem fordult a fejünkben, hogy kétségbe vonjuk azt, hogy milyen állapotok uralkodnak Nyugat-Európa nagyvárosainak bizonyos részein a tömeges bevándorlás és ezen csoportok integrációjának teljes kudarca miatt. Azt azonban nem értjük, hogy a kormány miért hitelteleníti el ezt a problémát olyan megnyilvánulásokkal, mint Lázár János bécsi videója vagy az aktuális interjú, ahol az alany arról mesél milyen szörnyű volt, mikor megtámadták őt Stockholmban a metrón munkába menet, miközben a hatósági iratok szerint soha nem is élt és dolgozott Stockholmban.

Döbbenetes beszámoló Svédországról - migránsok miatt hazaköltözött egy svéd-magyar nő

A biztonsági problémák miatt költözött haza Stockholmból egy svéd-magyar nő Az elmúlt néhány napban megint fellángolt a vita, hogy Budapest a biztonságosabb vagy a nyugatabbra lévő európai nagyvárosok, például Bécs. Miközben itthon sokan azt hangoztatják, hogy sokkal jobb a helyzet külföldön, sok magyar család éppen a biztonsági problémák miatt költözik haza.

Az Index megszerezte azoknak a bűncselekményeknek a hivatalos, hatósági dokumentációit amelyekben részletesen leírják, miért ítélték el a nőt.

A dokumentumok szerint a nő Båstadban élt, ami a gazdag svédek kedvelt települése.

  • Itt egy svéd szomszédnőjével összeveszett, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját,
  • aztán volt olyan alkalom, amikor veszekedés közben kávét öntött a szomszédjára, a sértett ezt levideózta, de szemtanúk is vallottak az ügyben.
  • A nő volt, hogy pszichológusnak, máskor állatvédőnek adta ki magát, egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy.

A nőnek ezekért az esetekért több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie a sértetteknek.