2018. 03. 13. 11:32

Kínos: itt a Kósa-iratokat igazoló pecsét

A fideszes szennymédia szerint hamisítványok a dokumentumok. Nem azok.

Miután a Magyar Nemzet kedden megírta, hogy Kósa Lajos 1300 milliárd forint felett rendelkezhetett egy 2013-as közjegyzői dokumentum szerint, a Pesti Srácok és az Origó nevű kormányzati kiadványok kétségbe vonták annak hitelességét, hamisítványnak nevezték azokat.

Nem sokat kellett várni a válaszra.

Magyar Nemzet most be is mutatja az ominózus iratot. 

Igen, hiteles a dokumentum. Kínos. 

Mint írják, az ügyet folytatni fogják a szerdai Magyar Nemzetben.

Kiszivárgott: valaki megbízta Kósa Lajost, hogy négymilliárd-háromszázötvenhárommillió eurót kezeljen

Négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró felett rendelkezhetett Kósa Lajos a Magyar Nemzet birtokába került hiteles közjegyzői okirat szerint - írja a Simicska Lajos tulajdonában álló lap. Az összeg több mint 1300 milliárd forintnak felel meg. A pénzt az FHB Kereskedelmi Banknál helyezték el.

Kósa megpróbálta cáfolni - nem igazán jött össze

Kósa nagyon szerette volna cáfolni, hogy 1350 milliárdot forgatott, de nem igazán jött össze

A minisztert az ATV kérdezte az ügyről egy mai sajtótájékoztatón. Kósa saját legendás médiateljesítményeit is megszégyenítő szövegelést adott elő arról, hogy mennyi szélhámosgyanús furcsa alak kereste meg debreceni polgármestersége idején, és tulajdonképpen ez szerződés is egy hasonló ügyből született. Állítása szerint egy "munkatársa ismerőse" jelentkezett, hogy hatalmas összeget örökölt Németországból, és tanácsot kért, mit tegyen vele.