Ezt látni kell! Kósára írták át a Hegedűs a háztetőn legendás dalát

Jó anyám nem stróman, jaga diga diga daga daga jaga daga dom.

Az internet népét is megihlette Kósa Lajos gyanús 1350 milliárdja, valamint az ő nemstróman édesanyjának juttatott laza 800 milliója. Internetes mémek tucatjai mellett immár egy dal is született, mégpedig a Hegedűs a háztetőn legismertebb betétdala lett NER-esítve.

Tekintse meg!

Mint a hét során kiderült, egy rejtélyes csengeri hölgy 4 milliárd 350 millió euró keret erejéig hatalmazta fel Kósa Lajos minisztert, hogy állampapírokat vásároljon.

Kiszivárgott: valaki megbízta Kósa Lajost, hogy négymilliárd-háromszázötvenhárommillió eurót kezeljen

Négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró felett rendelkezhetett Kósa Lajos a Magyar Nemzet birtokába került hiteles közjegyzői okirat szerint - írja a Simicska Lajos tulajdonában álló lap. Az összeg több mint 1300 milliárd forintnak felel meg. A pénzt az FHB Kereskedelmi Banknál helyezték el.

Másnap az is kiderült, a csengeri hölgy 800 millió forintnak megfelelő euró ajándékozásáról is közjegyzői okiratot készíttetett, melyben ezt az összeget Kósa Lajos édesanyjának adta. A fideszes politikus anyja korábban sertéstelepet is vásárolt, melyre nem sokkal később 120 millió forint állami támogatást is kapott.

800 000 000 forintot ajándékoztak volna Kósa Lajos anyjának

Kétmillió-hatszázharmincháromezer-négyszáznegyvenöt euró, vagyis több mint nyolcszázmillió forint - ekkora összeg ajándékozásáról foglalt hiteles közjegyzői okiratba nyilatkozatot Kósa Lajos és a vele furcsa ügyletbe keveredett megbízó. A Magyar Nemzet birtokában lévő, 2013. szeptember 26-án kelt dokumentum szerint az illető Kósa Lajosnénak, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter édesanyjának kívánta utalni a pénzt saját bankszámlájáról, a „megajándékozottal történt előzetes egyeztetés alapján".

Kósa Lajos elismerte a dokumentumok hitelességét, és azt állította, hogy a csengeri asszony egy szélhámos, így kerülhetett sor a Debrecen 15 évnyi (!) teljes költségvetésének megfelelő összegről szóló dokumentum aláírására.