Egyre több migráns zavarja meg a Jobbik rendezvényeit

Volt olyan rendezvény, ahol imaszőnyegeket árultak, feltehetően illegálisan, engedély nélkül, Ózdon pedig még a saját zenéjüket is bömböltették.

Mint ismeretes a Fidesz-KDNP kormány eddig több ezer migránst telepített be titokban, valamint tízezreket pénzért. Az utóbbi hetekben ezek az "oltalmazottak" több jobbikos rendezvényt zavartak meg, megpróbálva ráerőltetni a kultúrájukat a rendezvényeken résztvevőkre. Allah akbar kiáltásokkal, valamint hangszóróból szóló vallási zenével hívják fel magukra a figyelmet, és egyre több városban rongálják a jobbikos plakátokat - áll az ellenzéki párt vasárnapi közleményében.

A müezzin szavával próbál híveket toborozni az ózdi Fidelitas

Vona Gábor országjárásának ózdi utcafórumát akarta meghekkelni a helyi Fidelitas elnöke, Csuzda Gábor, aki a forgalmat feltartva a müezzin hívó szavának kocsiból való bömböltetésével próbálta elérni, hogy a Jobbik programjára kíváncsi lakosok forduljanak el az értelem szikrájától és kövessék a Fidesz hívó szavát, ami groteszk módon itt egyet jelent a muszlimokat imára hívó müezzin szavával.

Volt olyan rendezvény, ahol imaszőnyegeket árultak, feltehetően illegálisan, engedély nélkül. Legutóbb Ózdon és Salgótarjánban adták elő furcsa performanszukat, van olyan migráns, akinek már magyar jogosítványa is van, és magyar rendszámú autóval közlekedik, miközben kocsijából szól a muszlim vallási zene. Ebből is látszik, hogy a Fidesz-KDNP számít a betelepített migránsaira, hiszen nemrég Brüsszelben is megszavazták a támogatásukat.

Április 8-a után a Jobbik-kormány meg fogja állítani a bevándorló hullámot, a határt pedig nem csak kerítéssel, hanem önálló határőrséggel is védeni fogja, a fideszes migránsbiznisz haszonélvezői pedig el lesznek számoltatva - áll a párt közleményében.

Mint ismert, a Jobbik rendezvényeit megzavaró kormánypárti aktivistákat jól szervezett módon küldi a Fidesz. Persze néha homokszem kerül a gépezetbe, ilyenkor pedig lebukik a magukat újságírónak nevező propagandisták:

A kormánypárti sajtó előre tudja, mikor provokálják Vonát

Eddig sem volt kérdés, hogy ha Vona Gábor fórumán megjelenik a Mészáros Lőrinc által felvásároltatott EchoTV vagy a közmédia stábja, akkor azt okkal teszik, és bármelyik pillanatban felállhat egy Fidesz által fizetett provokátor, hogy baromságokkal vádolja meg a Jobbik elnökét. Aztán az erről készült felvételeket a tévében és a Facebookon lehet osztani az úgynevezett „csalódott jobbikosok" között.