Éppen nagyszombatot tartotta jó alkalomnak arra a fideszmédia, hogy egy meggyilkolt lány emlékét rántsa sárba

Pokol, hetedik bugyor, végállomás. 

Én tényleg nem tudom, mit kell tolni 2018 március végének Magyarországán ahhoz, hogy valaki a Fidesz tartalomipari segédmunkása legyen, de azt hiszem, ide a fű, meg a kokain, de talán már a heroin sem elég. Ahhoz valami egészen súlyos, a személyiséget alapjaiig lebontó hulladékdrog kell, hogy egy meggyilkolt lány emlékét is lerángassák a mocsokba. Márpedig most éppen ez történik. 

Az elmúlt 28 év legaljasabb, legundorítóbb cikkét a Bors írta, meg, aztán gyorsan átvette a 888.hu és a Pesti Srácok is. (Nem linkelem, sajnos pár másodperces kereséssel könnyen megtalálható mindhárom szégyenletes anyag.) A nagy "leleplezés" lényege, hogy a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere, Janiczák Dávid váltott egy sms-t a tavaly szeptemberben megölt, majd meztelenül egy vízgyűjtő aknába dobott borsodnádasdi K. Csengével, amelyben egyébként azt írta: "Ha elmúltál 18 éves, felvállallak". Hogy ebből hogyan lesz "Vona helyettesének kiskorú szeretője", az csak azokat lepi meg, akik a fideszes szennymédia működését nem ismerik. Szemét, pitiáner csúsztatás, de ilyet azért bőven láttunk már tőlük az elmúlt években. 

De a bitang mindenségit, itt egy kegyetlenül meggyilkolt, holtában is meggyalázott lányról van szó, akinek most még az emlékét is sárba rántják!

És mindezt nagyszombaton teszik. Ez azonban csak első blikkre felháborító. Valójában tökéletes időzítés. Krisztus megfeszítésének ideje a bűn napja. Ezen a pénteken és szombaton emberiség történelmének abszolút mélypontjára, a Megváltó megszégyenítésére, megkínzására és meggyilkolására emlékezünk. 

A lehető legjobb dátum arra, hogy szembesüljünk vele, hová képes lealjasodni az ember. 

Szívesen írnám, nektek ott a Habony Művek penészes, csatornaszagú pincéjében melózó gazembereknek, hogy pokolra fogtok jutni. De ez nem volna igaz.

Már ott vagytok.

 Április nyolcadikán az dől el, hogy magatokkal rántjátok-e az egész nemzetet.