A lokálpatrióta Rokker Zsolti mögé állt be a Jobbik Miskolcon

A humorista egyébként komoly választási programmal készül.

A Jobbik közölte, örömmel értesült arról, hogy a miskolci 12-es választókörzetben július 15-én tartandó időközi önkormányzati választáson a sokak által csak Rokker Zsoltiként ismert humorista, Erdei Sándor is elindul. Erdei Sándor igazi lokálpatrióta, választási programja alkalmas arra, hogy a Győri kapu egy fejlődő, biztonságos, összetartó városrész legyen - érvelt Jakab Péter, a legerősebb ellenzéki párt országgyűlési képviselője, aki korábban szintén a miskolci testület tagja volt. 

A Jobbik miskolci elnöksége úgy döntött, támogatja Erdei Sándor indulását: a párt tagjait, szimpatizánsait, a választókörzetben élő miskolciakat arra kérik, párthovatartozástól függetlenül szavazzanak Erdei Sándorra a Fidesz jelöltjével szemben.

"Július 15-én a Fidesz helyett győzzenek a miskolciak!"

- húzta alá Jakab Péter.

Az MSZP is támogatja

Erdei Sándor az MSZP miskolci vezetésével is ismertette programját, mely alapján a szocialisták meggyőződtek arról, hogy mennyire fontos számára a miskolciak problémái iránti érzékenység, a közösségépítés, ezért a miskolci MSZP is őt fogja támogatni az önkormányzati választáson.