2018. 07. 18. 11:44

Ismét elmeszelték a TV2-t egy Jobbikról szóló kampányhazugság miatt

A választási kampány hajrájában a Fidesz csúcsra járatta hazugsággépezetét, és a rengeteg ordas rágalom között azt a képtelenséget is kitalálták, hogy az immáron több mint egy éve előzetes letartóztatásban levő baloldali ügyvéd, Czeglédy Csaba is támogatta a Jobbikot. Amely hazugságot aztán a TV2 nehezen érthető módon "Tények" címen futó propagandaműsora is átvett - áll a Jobbik közleményében.

A legerősebb ellenzéki párt szerint mindebből természetesen semmi nem igaz, ezért mint minden ilyen esetben, a Jobbik most is bírósághoz fordult.

"Andy Vajna lopott közpénzekből kitartott csatornája pedig semmivel nem tudta bizonyítani állítását, és miután a Fővárosi Törvényszék a sorozatos időhúzásaikat is megunta, tegnapi, elsőfokú ítéletében helyreigazítás bemondására kötelezte őket"

- áll a kommünikében.

A párt ígérete szerint most sem fognak megállni a sajtó-helyreigazításnál, és újabb perben súlyos sérelemdíjjal vesznek elégtételt a Jobbikról terjesztett hazugság hirdetőjén.

A közlemény emlékeztet, hogy a legnagyobb ellenzéki párt eddig több, mint 130 sajtópert nyert a fideszes hazugsággyárak ellen.

Beismerték, hogy hazudtak: Vona soha nem tett hitet Allah mellett, és nem haverkodott terroristákkal sem

Persze ezek már nem változtatnak semmin, a negyedik Orbán-kormány magas támogatottsággal került hatalomra, és akik döntését a különböző hazugságok alapozták meg, most foghatják fejüket - vagy persze mindig ott lesz a könnyebb út, beledugni inkább a homokba.