Már Párizsban is kisvasútra pattant Orbán

Jön a világkörüli turné?

A hazai felbukkanások után immár az országhatár sem szab akadályt az Orbán Viktort Thomas a gőzmozdony nyakában ábrázoló rajz terjedésének (lehet, hogy nyugatra is kellene egy kerítés?).

A mű ezúttal a fény városában - vagy a Hanyatló NyugatTM fertőjének kellős közepén, nézőpont és ízlés kérdése -, Párizsban tűnt föl. Reméljük, a franciaországi példány miatt nem robban ki nemzetközi konfliktus, bár elképzelhető, hogy két magyar titkos ügynök már úton is van a gallok földjére, egy vödör festékkel és egy pemzlivel fölfegyverkezve, hogy eltüntessék a grafikát.

Ez megmagyarázná, miért nem volt idejük eltüntetni a Margit híd pillérjére rovásírással fölfújt feliratot, miszerint a miniszterelnök úr továbbra is megmaradt örökítőanyagnak:

Továbbra is olvasható az Orbánt geciző graffiti a Margit hídon

A rovásírással felfújt graffiti azonban továbbra is a híd középső pillérjéről hirdeti, hogy"Orbán egy geci".(Igen, igen, tudjuk, hogy az "egy" nem szerepel a feliratban, ezzel kapcsolatban lásd az előző cikkünket.)Úgy tűnik, a főváros szorgos karbantartói akkor sem hajlandóak eltérni a szokott ügymenettől, ha a miniszterelnök úr makulátlan becsületéről van szó.

Frissítés: már Berlinben is tütüzik az OrBahn