Vajna Tímea inkább törölte a posztjából azt a részt, hogy magángéppel vitte a macskáját

Egész komoly sztori lett abból, hogy Vajna Tímea magángéppel viszi beteg cicáját Los Angelesbe, kegyetlenül a pofánkba tolva a NER-urizálást, ráadásul a magánrepülőknek mostanában erős aurája lett Orbán Viktornak köszönhetően, ugye.

Andy Vajna felesége eszmélt is, az eredeti posztban még szerepelt a repülős rész, amit mostanra kitörölt, de a screenshot egy olyan csodálatos dolog, hogy menthetetlenné tesz bizonyos helyzeteket, hiába az utólagos módosítás.

"Annyira köszönöm a férjemnek, h magángéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, h el tudjam hozni a cicámat mert most nem lehet elkábítani az utazáshoz" - ezt a részt törölte Vajna Tímea. Sőt, még hozzá is írt egy félmondatot a végére, ami viszont az eredetiben nem szerepelt: "a magyar orvosok a legjobbak!"

I brought my cat with me to #losangeles A mosoly mögött sok sírás van. Tegnap, miután landoltam, egyszerűen képtelen voltam aludni hajnali 2-től és aggódtam, h mi lesz a macskámmal, miután a cicámat megműtötték és most tudtam meg, h nem túl jók a mostani véreredményei. Minél többet szeretnék vele lenni. Folyamatosan járunk orvosokhoz. Amerikában is viszem hétfőn, hátha itt vannak új módszerek. Annyira köszönöm a férjemnek, h magangéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, h el tudjam hozni a cicámat mert most nem lehet elkábítani az utazáshoz

4,106 kedvelés, 99 hozzászólás - Timea Vajna (@timeavajna) Instagram-hozzászólása: "I brought my cat with me to #losangeles A mosoly mögött sok sírás van. Tegnap, miután landoltam,..."

Vajnáék cicája és Virág elvtárs sült malaca

Hogy az utca embere mit csinál a pénzével, magánügy. Hogy a gazdag ember mit csinál a pénzével, az bulvársztori. De ha a gazdag sugardaddy celeb asszonykája kiteszi az Instagramra, hogy apuci mi mindent megtesz érte, és azt a média felkapja, akkor vessen magára!