Micsoda meglepetés: a buszmegálló-építés nem veszélyes a társadalomra!

És erről pecsétes bírósági papír is van.

Megszüntette a szabálysértési eljárást a bíróság a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) aktivistái ellen. A viccpártosok „bűne” az volt, hogy Felcsúton a polgármester-választási kampányban fedett buszmegállót épített, de a Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatala arra kötelezte őket, hogy saját költségen bontsák el, mert az építésre nem volt tulajdonosi hozzájárulás.

Buszmegállítót épített a Kétfarkú Kutyapárt Felcsúton, most el kell bontaniuk

Az MKKP elhatározta, hogy kicsit feldobja a falu infrastruktúráját, és készít egy fedett buszmegállót a lakók számára, hogy esőben vagy a tűző napon ne a repedt betonon, az elemek elleni bármiféle védelem nélkül kelljen várniuk a buszt.Saját erőből ácsoltak egy bodegát, amit ki is helyeztek a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához.

Az MKKP Facebook-oldalán arról számol be, hogy a Bicskei Járásbíróság – tárgyalás mellőzésével – megszüntette a szabálysértési eljárást. Ugyanis – fogalmaz a bírósági végzés – bár a buszmegálló megépítése a szabálysértési törvény 178/A. §-ában meghatározott törvényi tényállást megvalósította, de

a társadalomra nem volt veszélyes,

ennek hiányában pedig nem szabálysértés.