Így fest majd Orbán Viktor új rezidenciája

Fényképek jelentek meg arról, hogyan is fest majd a miniszterelnök új munkahelye a budai várban található egykori karmelita kolostor épületében.

Orbán Viktor januártól hivatalosan is elfoglalja majd az egykori egyházi épületet, melyen egy nagy vihart kavart erkélyráépítést is végrehajtottak a kivitelezők.

Az Urbanista lehetőséget kapott a bejárásra, ám saját fényképeket nem készíthettek a megújult, és egy-két helyen igen csak drasztikusan átalakított belső terekről, mivel a komplexumot már a NATO protokollja szerint őrzik, amelyik előírja, hogy csak belső készítésű fotókat lehet kiadni róla.

A Zoboki Gábor építészmérnök munkáját dicsérő átalakítást így csak a Miniszterelnöki Kabinetiroda által készített felvételek alapján tekinthetjük meg:

További képek ITT láthatóak.

Egyébként Orbán Viktor várba költözése alkalmából egy Facebook-esemény is szerveződik január 2-ára, Üdvözlet, Elnök úr! címmel, ám a leírásból sajnos nem derül ki, hogy a rabszolgatörvény elleni tüntetések egyik újabb állomásáról, vagy tényleges Orbán-támogatók üdvözlő gyűléséről lesz-e szó:

Üdvözlet, Elnök úr!

(null)

(Fotó: Index / Miniszterelnöki Kabinetiroda)