Nem zavarja a Fidelitast, hogy karlendítés van a videójukban

Oláh Gellért a 888.hu újságírójaként részt vett a Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak egy rendezvényén, és úgy tűnik, mintha náci karlendítéssel üdvözölte volna a róluk felvételt készítő kamerát.

Az újságíró a botrány kirobbanását követően rögtön felmondott a 888.hu-nál. Mint írta, „közössége iránti tiszteletből” távozik, noha tagadja, hogy náci karlendítés lett volna az, ami náci karlendítésnek tűnik.

A Fidelitas Facebook-oldalának fejlécében látható videó azonban a karlendítés és a felmondás ellenére sem tűnt el, Oláh Gellért mozdulata továbbra is látható (a videó szélén szereplő Oláh akkor látszik, ha a videót teljes képernyőre állítjuk, különben le van vágva a széle).

Itt van külön is a videó (0:06-nál):

Úgy tűnik tehát, hogy a másokat előszeretettel kritizáló kormánypárt ifjúsági szervezetének simán belefér, hogy karlendítéssel üdvözöljék látogatóikat.

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".