Elég volt! Jakab Péter végrehajtási eljárást kezdeményez a hazug fideszes ellen

Nyugdíjasok
A Fidesz által megtévesztett nyugdíjasok

Eléggé kisstílű, de Soós Attila, a Fidesz miskolci frakcióvezetője még mindig képtelen bocsánatot kérni egy 2015-ös hazugsága miatt. Pedig már a Kúria is kötelezi erre. Emlékezetes, most már három és fél éve annak, hogy a miskolci Fidesz azt hazudta a helyi nyugdíjasoknak, hogy Jakab Péter megsértette őket, és még egy utcai demonstrációba is belekeverték a megtévesztett szépkorúakat.

Hazudott a fideszes a nyugdíjasoknak, kiderült, de bocsánatkérés helyett inkább elbujdokolt | Alfahír

A miskolci Fidesz frakcióvezetője, Soós Attila sok szempontból példamutató lehet párttársai számára: ugyanis ő már 2015 novemberében hergelte a megtévesztett nyugdíjaskorú szavazókat a Jobbik ellen - és ahogy az ma már bevett gyakorlat, mindezt egy hazugságra építve.

Az ügy aztán odáig fajult, hogy a miskolci és a debreceni bíróság után a Kúria is kimondta, Soós Attilának a város közgyűlése előtt bocsánatot kell kérnie Jakab Pétertől a hazugsága miatt, és természetesen meg kell neki fizetnie a kirótt sérelemdíjat is.

A miskolci Jobbik azonban most mégis arról tájékoztatott, hogy a Fidesz nem tiszteli sem a Bibliát, sem pedig a törvényeket.

"Úgy tűnik, a miskolci Fidesz bankárpolitikusa csak a hazudozásban bátor, de ahhoz már gyáva, hogy meg is fizesse a hazudozás árát, ugyanis azon túl, hogy mind a mai napig nem fizette ki a százezres sérelemdíjat, a mai napon megtartott közgyűlésen semmibe vette a Kúria azon döntését is, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjen.

Ha már a fideszes politikus a Bibliát nem tiszteli, legalább a törvényeket tisztelje. Ennek érdekében Jakab Péter végrehajtási eljárást kezdeményez a kormánypárt hazudozója ellen. Emellett a miskolci Jobbik elvárja, hogy Soós Attila ne csak Jakab Pétertől, hanem a becsapott nyugdíjasoktól is kérjen bocsánatot"

- közölte a Jobbik.

Jakab Péterék abban bíznak, hogy az őszi önkormányzati választáson a miskolciak határozott véleményt fognak mondani az ilyen embereket a soraiban megtűrő, vagyis a törvényekre és a keresztény értékekre is fittyet hányó városvezetésre.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.