A fideszes aktivista tanácsa: aki aláír a Fidesznek, biztosan jogosult lesz a rezsiutalványra

Jobbik IT

Keresztesy Gergő, a Jobbik IT elnöke tanulságos perceket töltött el az egyik fideszes aláírásgyűjtő pultnál, miközben aláírta a Kubatov-listát. 

Arról érdeklődött, hogy a választásokig mindenki megkapja-e a rezsiutalványokat, ugyanis a nagymamájának az még nem érkezett meg. A fideszes aktivista természetesen megnyugtatta az aláírás előtt álló fiatalembert,

mindenki meg fogja kapni az utalványokat a választásokig.

De vajon ki számít jogosultnak? Mert ez - legalábbis a videóból úgy tűnik -, hogy nem egészen egyértelmű egyik fél számára sem. A fideszes aláírásgyűjtő először arra tippel, hogy a rezsiutalványra való jogosultságot csak az tudja megállapítani, aki ismeri az ötös nyerő lottó nyerőszámait. 

Keresztesy Gergő viszont felveti, hogy

"aki rajta lesz ezen a listán, az biztos, hogy jogosult, ugye?"

Itt a fideszes egyből élt a lehetőséggel,

hazudott egy nagyot a gyanútlannak nézett magyar állampolgárnak, és egy "igen"-nel megerősítette őt ebben a tévképzetében. 

Nyilván, a fiatal jobbikos politikus tisztában volt azzal, hogy a rezsiutalvány - mint választási kampányeszköz - minden nyugdíjas magyar állampolgár számára jár, és egyáltalán nem függ attól, hogy aláírják-e a Fidesz szimpatizánsi listáját, hogy aztán Kubatov Gábor listáján szerepeljen a nevük és elérhetőségük. 

A Fidesz szép korúakkal szembeni tiszteletlensége persze nemcsak az utcai aktivistáiknál érhető tetten: a választási kampány alatt telefonos hazugságokkal zaklatták őket, és uszították Vona Gábor ellen, de beszédes az is, hogy a kormánypárti politikusok félelem-szeánszain is nyugdíjasokat keserítenek, riogatnak.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

sss
2019. december 12. | 10:22
1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.