Alig fürdőruhás, dekoratív hölgyek társaságában pihente ki fáradalmait a győri "családapa, olimpikon, polgármester"

Borkai Zsolt

Borkai Zsolt lengén öltözött fiatal nők társaságát élvezi egy blogon megjelent fényképeken. Az anonim szerző állítása szerint ügyvédként évek óta intézi különböző fideszes potentátok illegális ügyei, és magát a győri polgármestert is több bűncselekmény elkövetésével vádolja meg. 

Állítása szerint a „legrázósabb” ügyek intézését rá bízzák. Azt írja, sok milliós kamu tanulmányok, pénzmosási ügyeletek, fiktív számlák, rendelésre hozott törvénymódosítások lezsírozása is a portfóliójába tartozik. 

„Amit mások a filmekben láttak, vagy könyvekben olvastak, annak én aktív részese voltam.”

 - írja az ügyvéd, ám csak egy konkrét esetet részletez. 

Azt állítja, hogy egy, korábban a HVG által is részletesen körüljárt, Borkai Zsolthoz köthető ingatlanügyletben is közreműködött. Egy ehhez kapcsolódó külföldi utazás alkalmával egy mulatozással egybekötött yacht kiránduláson is részt vettek, amelyet ő részletesen dokumentált.  

„ízelítőnek mutatok pár képet a diszkrétebb fajtából”

 - írja a szerző, és valóban mellékel is négy képet, amelyeken a magát a "családapa, olimpikon, polgármester" hármas jelzővel jellemző városvezető látható meglehetősen lengén öltözött dekoratív hölgyek társaságát élvezve.

Borkai Zsolt pénteken szűkszavú közleményben reagált a vádakra, amelyekben azt írja: „ A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet."

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.