Orbán Viktor megunta, hogy pattog a labda, és belerúgta a Dunába

Orbán Viktor

A miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videó szerint nem sok jóra számíthatnak az új Puskás Arénában labdát kergető fiatalok. Ugyanis, ha valamilyen szerencsétlen módon a laszti bepattan Orbán Viktor munkahelyére, a karmelita kolostorba, és meg is zavarja őt újságolvasás közben, akkor nem kapják onnan vissza a játékszert. A hétköznapokban kedélyes, mosolygós pocakos úr dühösen belerúgja azt a Dunába. 

(Személyes emlék: az általános iskolánkban az udvar mögött volt egy úgynevezett "hátsó kerítés", ha ott átment a labda, azt nem kaptuk vissza, mert a lakó elrakta.)

Mindenesetre, az új Puskás Arénát ünneplő videóban feltűnik a sok statiszta mellett Varga Judit igazságügyminiszter is, ő viszont jó fej, mert átrúgja a Duna fölött a focilabdát, igaz, az meg beesik egy kocsmába, majd egy pékségbe, lisztes is lesz, és össze is keni a meglepett Puhl Sándor régi játékvezetői gúnyáját.

Még jó, hogy bele nem lépett - mondhatná erre a fókapár 0:22-nél, amennyiben a forgatókönyvíró azt már nem tartotta volna túlzásnak.