Bakondi migránsban méri, hány fok van

Bakondi György

Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog

a kutatók és a titkosszolgálatok prognózisa szerint

- mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán, és persze ez hírértékkel bírt a távirati irodának, főleg

mert eddig senki nem gondolt rá, hogy tavasszal és nyáron jobb idő van (a kutatók és a titkosszolgálatok szerint).

Bakondi György hozzátette: függetlenül a téli időszaktól ismét sok migráns érkezik Olaszországba a tengeri útvonalon.

Hát még Magyarországra!

Bakondi György

Fontos, hogy a migránsok ne foglalják el Fegyverneket vagy Tiszabőt! Védjük meg Marika nénit! Magyar földre magyar sorsot!

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."