Dunaújváros: a kampány végére beindult a lejáratás az ellenzék jelöltjével szemben

Dunaújváros: a kampány végére beindult a lejáratás az ellenzék jelöltjével szemben

Február 16-án időközi országgyűlési választás tartanak Fejér megyében, miután Pintér Tamás eddigi jobbikos országgyűlési képviselő tavaly október 13-án Dunaújváros polgármestere lett. Az ellenzék közös jelöltjeként, Kálló Gergely méretteti meg magát, akit 1-2 kormányközeli sajtótermék kósza támadásán kívül eddig nem ért lejárató akció, azonban a kampány finiséhez érve ismét beindult a propagandahenger, ugyanis lejárató szórólapokat kezdtek el osztogatni a választókerületben. 

Bár ezidáig úgy tűnt hogy pozitív kampány fog végig zajlani az időközi választáson, a minap az ellenzék jelöltjét, Kálló Gergelyt lejáratni kívánó szórólapokat osztogattak Rácalmáson. Mint ismert, a kormánypárt a függetlenként induló iváncsai polgármestert, Molnár Tibort támogatja a választáson. 

..

Molnár Tibor a kampány során fideszes íveken gyűjtött aláírást Dunaújvárosban, mindezen felül pedig szervezeti segítséget is kapott a kormánypárttól. 

Ahogy arról beszámoltunk, a vasárnapi időközi választás előtt az ellenzéki oldal vezető politikusai, pártjai is bekapcsolódtak a kampányba, amellyel kapcsolatban Kálló Gergely úgy fogalmazott, hogy "ez a párbeszédek szövetsége".