Rig Lajos: Olyan időszakot élünk, amikor a pártpolitikai hovatartozást félre kell tenni

Rig Lajos: Olyan időszakot élünk, amikor a pártpolitikai hovatartozást félre kell tenni

A Jobbik országgyűlési képviselője az ATV stúdiójában arra kérte a lakosságot, hogy csak a legszükségesebb esetekben menjenek ki az utcára. Mint mondta, ez azért lényeges, hogy ne legyenek a fertőzési lánc részesei.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/F8_-3_ouzK0.jpg?itok=5w2Np2tM","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=F8_-3_ouzK0&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Ahogyan portálunk is megírta, Rig Lajos önkéntes munkát vállal az egészségügyben. Jelentkezését, valamint a végzettségét igazoló dokumentumokat is elküldte a központilag megadott címre, valamint az Országos Mentőszolgálat, a tapolcai, ajkai, veszprémi és keszthelyi kórház számára is, igaz, választ nem kapott - mondta az ATV érdeklődésére.

"Olyan időszakot élünk, amikor minden embernek félre kell tenni a pártpolitikai hovatartozását, és össze kell fognia"

- tette hozzá.

Koronavírus: Rig Lajos önkéntes munkát vállal az egészségügyben

"Tekintettel a kialakult vészhelyzetre, ezúton jelentkezem önkéntes munkavégzésre! Négy gyermekes édesapaként, jelen helyzetben a lelkiismeretem és a szakmai elhivatottságom azt diktálja, hogy mint aneszteziológus szakasszisztens és mentő ápoló többet tudok tenni a magyar emberekért, mint országgyűlési képviselőként." - olvasható Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjének Facebook posztjában.