Kunhalmi szerint nem Németh Athina volt a kamumentős videó lényege

Kunhalmi szerint nem Németh Athina volt a kamumentős videó lényege

Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke lehet, ennek apropóján kérdezte az Azonnali több témáról is, köztük az álmentős videó ügyéről. 

"én azt hiszem, hogy eleve félreértés a kérdés, nem Németh Athina volt a videó lényege, ő közvetítő volt, hogy eljussunk az áldozatokig"

- válaszolta a politikus arra a kérdésre, hogy amennyiben társelnök lesz, hogyan garantálja, hogy ne fusson bele az MSZP hasonló történetekbe.

„Nagyon sok áldozata volt ennek, és vártuk is, hogy a videó miatt megtámadnak minket, mert milliókhoz juttattuk el azok hangját, akikét a kormány el akarta hallgattatni, hogy a lakosság ne tudja meg, hányan szenvedtek a kiürítések miatt”

- fejtegette Kunhalmi, aki szerint nem az MSZP-nek kellene visszakoznia, hanem Kásler Miklósnak bocsánatot kérnie a rossz döntésért az ágykiürítések kapcsán.

Letörölték a szocik a videót, a Szamaritánus Mentőszolgálat is cáfolta az úgynevezett mentőápolót

Letörölte az MSZP azt a videót, melyen Korózs Lajos egy állítólagos mentőápolóval beszélgetett. A videó megjelenése után az Országos Mentőszolgálat azt közölte, N. Athina nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában. Ezt követően a szocialista párt azzal védekezett,

Akkor mégis miért szedték le a videót? - tette fel a kérdést az újságíró, Kunhalmi szerint azért, "mert az állami tulajdonban lévő Országos Mentőszolgálat kikérte magának", de ettől függetlenül ők rengeteg mentőstől kaptak üzenetet, amelyben helyeselték az MSZP videóját.

Tegnapi hír, hogy az MSZP egy napig, látható eredmény nélkül vizsgálódott az ügyben.