Újabb szintet lépett a Fidesz: alpári és durva szavakkal sértegetik a választókat, és közben még ki is nevetik őket

ifj. Koncz Ferenc
ifj. Koncz Ferenc
Facebook

Nemrég került ki az internetre az videó, amelyben Koncz Zsófia testvére nyomdafestéket nem tűrő szavakat mond telefonálás közben egy választópolgárnak, a körülötte lévők pedig ahelyett, hogy rendre utasítanák őt, inkább nevetgélnek a vérig sértett választón. Amikor pedig ezt számon kérik tőlük, nem elnézést kérnek, hanem azzal mentegetőznek, hogy csak vicceltek. Ezek után még világosabb, hogy mit gondol Koncz Zsófia és köre a választókról. Nekik a borsodi emberek annyit érnek, amennyire tisztelik őket: semennyit, írja közleményében a Jobbik.

"És a büdös jó qrva anyádat támogatnád, kisfiam?" - Koncz Zsófia testvére kérdezte, miután nemet mondtak a Fideszre

Az Inkorrekt a Facebook-oldalán megosztott egy videót, melyen a leírás szerint Koncz Zsófia testvére, ifj. Koncz Ferenc látható, vélhetően egy call centeres hívás próbáján. "Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatná-e egy jelenlegi választás esetén? Biztos, hogy nem?"

A párt úgy véli, Koncz Zsófia mondhatta volna azt is, hogy bocsánatot kér testvére viselkedéséért, vagy legalább jelezhette volna, nem ért vele egyet. Ő azonban nem ezt tette, hiszen ahelyett, hogy elnézést kért volna a méltatlan mondatokért, csak annyit mondott: a testvére viccelődött.

Értik, viccelődött! Mindenkinek ismerős lehet ez a magyarázat például onnan, hogy amikor a fideszes Pócs János betett egy cigány embert a kazánjába, és azzal fenyegette, hogy megégeti, utána nem bocsánatot kért tőle, hanem csak annyit mondott: viccelt. Ahogy Pócs, úgy Koncz is elintézte annyival, hogy viccelt

 

– idézte fel a Jobbik.

A néppárt ezt felháborítónak tartja, s úgy véli, mindannyian méltatlanok a magyar emberek képviseletére.

A párt közleményében úgy fogalmaz:

Nincs két Fidesz, hanem csak az van, ami ezen a videón is látható. Arrogancia, közöny és lenézés. A magyar emberek nem ezt érdemlik. Az emberek nem kérnek a kormány mocskos szidalmazásaiból, az arroganciájából, megunták, hogy semmibe veszik, lenézik őket, és még inkább elegük van a hazugságokból és a lopásból! Lenézni és elárulni a választókat - ez a politikában megbocsáthatatlan!