Újabb szintet lépett a Fidesz: alpári és durva szavakkal sértegetik a választókat, és közben még ki is nevetik őket

Újabb szintet lépett a Fidesz: alpári és durva szavakkal sértegetik a választókat, és közben még ki is nevetik őket

Nemrég került ki az internetre az videó, amelyben Koncz Zsófia testvére nyomdafestéket nem tűrő szavakat mond telefonálás közben egy választópolgárnak, a körülötte lévők pedig ahelyett, hogy rendre utasítanák őt, inkább nevetgélnek a vérig sértett választón. Amikor pedig ezt számon kérik tőlük, nem elnézést kérnek, hanem azzal mentegetőznek, hogy csak vicceltek. Ezek után még világosabb, hogy mit gondol Koncz Zsófia és köre a választókról. Nekik a borsodi emberek annyit érnek, amennyire tisztelik őket: semennyit, írja közleményében a Jobbik.

"És a büdös jó qrva anyádat támogatnád, kisfiam?" - Koncz Zsófia testvére kérdezte, miután nemet mondtak a Fideszre

Az Inkorrekt a Facebook-oldalán megosztott egy videót, melyen a leírás szerint Koncz Zsófia testvére, ifj. Koncz Ferenc látható, vélhetően egy call centeres hívás próbáján. "Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatná-e egy jelenlegi választás esetén? Biztos, hogy nem?"

A párt úgy véli, Koncz Zsófia mondhatta volna azt is, hogy bocsánatot kér testvére viselkedéséért, vagy legalább jelezhette volna, nem ért vele egyet. Ő azonban nem ezt tette, hiszen ahelyett, hogy elnézést kért volna a méltatlan mondatokért, csak annyit mondott: a testvére viccelődött.

Értik, viccelődött! Mindenkinek ismerős lehet ez a magyarázat például onnan, hogy amikor a fideszes Pócs János betett egy cigány embert a kazánjába, és azzal fenyegette, hogy megégeti, utána nem bocsánatot kért tőle, hanem csak annyit mondott: viccelt. Ahogy Pócs, úgy Koncz is elintézte annyival, hogy viccelt

 

– idézte fel a Jobbik.

A néppárt ezt felháborítónak tartja, s úgy véli, mindannyian méltatlanok a magyar emberek képviseletére.

A párt közleményében úgy fogalmaz:

Nincs két Fidesz, hanem csak az van, ami ezen a videón is látható. Arrogancia, közöny és lenézés. A magyar emberek nem ezt érdemlik. Az emberek nem kérnek a kormány mocskos szidalmazásaiból, az arroganciájából, megunták, hogy semmibe veszik, lenézik őket, és még inkább elegük van a hazugságokból és a lopásból! Lenézni és elárulni a választókat - ez a politikában megbocsáthatatlan!