Jakab Péter: "Készülj Viktor, mert ezt a hitelt a te pénzedből fogjuk visszafizetni"

Jakab Péter: "Készülj Viktor, mert ezt a hitelt a te pénzedből fogjuk visszafizetni"

Jakab Péter, a Jobbik elnöke Facebook-oldalán reagált Orbán Viktor miniszterelnök mai, megdöbbentőnek tűnő kijelentéseire. 

A politikus felidézte, hétfőn azt mondta a Parlamentben, hogy a miniszterelnök megőrült, de ezt a mai rádióinterjúja után ki kell egészítenie.

"Orbán nem pusztán őrült, de egy gátlástalan gazember is. Az, hogy megint arról beszélt, hogy Soros megtámadta Magyarországot, ez az elmebaj kategóriájába tartozik. Hacsak nem Soros verte szét a magyar egészségügyet, és nem ő volt az, aki olyanokat mondott, hogy az olcsó magyar munkaerő a mi versenyelőnyünk"

 - fogalmazott.

A gazemberség netovábbjának nevezte, hogy Orbán "nagy mellénnyel" megvétózta az uniós mentőcsomagot, azt pedig gátlástalanságnak, hogy miközben elutasítja a nekünk járó támogatást, bejelenti, hogy egyébként a kormány felvett 30 évre 900 milliárd forint hitelt. 

"Na, hát ilyen őrült, gátlástalan gazember vezeti ma az országot. De készülj Viktor, mert ezt a hitelt a te pénzedből fogjuk visszafizetni, ami ott van Mészárosnál, meg a vejednél, meg a többi strómanodnál"

- fogalmazott Jakab Péter.