Jakab Péter: "Bezár az ország, és lassan nem lesz miből kinyitni"

Jakab Péter: "Bezár az ország, és lassan nem lesz miből kinyitni"

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje, Jakab Péter reagált Orbán Viktor péntek reggeli interjújára, ahol is a kormányfő arról beszélt, hogy "a luxusvakációkat el kell halasztani, az utazók hazahozhatnak eddig ismeretlen mutánsokat, ez több esetben megtörtént már."

Jakab Péter úgy reagált, hogy a miniszterelnök arra intette a magyarokat, hogy kivételesen halasszák el a luxusnyaralásokat, ne utazzanak a Maldív-szigetekre meg Dubajba se, mert onnan jönnek a legveszélyesebb mutánsok.

"Mondja ezt úgy, hogy az általa is használt luxusrepülő szinte naponta teszi meg a Budapest-Maldív-szigetek utat, Orbán fővirológusának, Szlávik doktornak a gyermekei meg Dubajból posztolnak képeket."

Hozzátette, hogy az átlag magyar idén sem tervezett nyaralást Dubajba meg a Maldív-szigetekre, így vírustól függetlenül idén sem fog elmenni. Helyette lassan egy éve fegyelmezetten betartja a járványügyi szabályokat, és közben "szép lassan tönkremegy."

"Merthogy miközben az Ön kedvenc luxusgépe a korlátozások ellenére is megy, a segítség a korlátozások ellenére sem jön. Bezár az ország, és lassan nem lesz miből kinyitni. Marad a szabadságharc Brüsszel ellen, meg a konzultáció nemzeti színbe csomagolva. Csak tudja, a Himnuszt éhes hassal csak egy bizonyos ideig lehet énekelni"

- emelte ki a jobbikos politikus, hozzátéve: inkább azon kéne mesterkednie a kormánynak, hogyan tudna segíteni a magyar embereken. Mint sorolta:

  • 80 százalékos bértámogatást a dolgozóknak,
  • fizetett pótszabadságot az otthon maradó szülőknek,
  • magasabb álláskeresésit a munkanélkülieknek,
  • megbecsülést az egészségügyi dolgozóknak,
  • jólétet minden magyarnak!

Ma Orbán ismét ráérzett a lényegre⤵️ Arra intette a magyarokat, hogy kivételesen halasszák el a luxusnyaralásokat, ne...

Közzétette: Jakab Péter – 2021. március 5., péntek