Az Orbán-kormány képviselői vajon beállnak önkéntesnek az intenzív osztályokon?

Mint megírtuk, három-négy órás tréninget szervez a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei területi szervezete azoknak, akik egészségügyi szakképesítés nélkül segítenének a covidosokat ellátó intenzív osztályokon.

Önkénteseket keresnek az intenzív osztályokra

Három-négy órás tréninget szervez a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei területi szervezete azoknak, akik egészségügyi szakképesítés nélkül segítenének a covidosokat ellátó intenzív osztályokon - számol be róla a 444.hu. A Magyar Rezidens Szövetség is reagált Orbán Viktor miniszterelnök pénteki interjújára, melyben a miniszterelnök inasoknak nevezte a rezidenseket.

Jelzés értékkel, Stummer János, jobbikos országgyűlési képviselő a hétfői parlamenti ülés megkezdése előtt a kormánypárt képviselőinek asztalára helyezte az Orvosi Kamara toborzó felhívását, azzal a szándékkal, "hátha kedvet kapnak egy kis önkéntes munkához valamelyik COVID-osztályon.".

Tessék csak tessék, kedves Bátrak, az időtökből kitelik biztos, és törleszteni is itt a legszentebb ideje, amiért lerohasztottátok az egészségügyet, a legsötétebb órákban pedig elüldöztetek onnan ezreket.

 

- írja Facebook-oldalán a Parlament Nemzetbiztonsági bizottságának elnöke, aki szerint "van munka bőven, látjátok, még szakképesítés se kell a munkába álláshoz, gyorsan be tudtok állni az ágyak mellé. Hely van mellettük bőven, nektek köszönhetően.".

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.