Borsod 5-ben is új időszámítás veheti kezdetét: Erdei Sándor Zsoltot támogatja a Jobbik az előválasztáson

Borsod 5-ben is új időszámítás veheti kezdetét: Erdei Sándor Zsoltot támogatja a Jobbik az előválasztáson

A Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5-ös számú választókerületében szintén egy civiljelöltet támogat az előválasztáson, méghozzá Erdei Sándor Zsoltot (akit sokan RokkerZsoltiként is ismerhetnek.)

Jakab Péter, a Jobbik elnöke a bemutató videóban arról beszélt, hogy Borsod 5. egyszerre nehézsorsú, és egyszerre szerencsés vidék, hiszen 30 éve nyögi a be nem váltott ígéreteket. Egyszer megkérdezett egy helyi polgármestert, hogy mennyire érzik meg a jelenlegi válságot. Az volt a válasz, hogy semennyire, mert itt már 30 éve tart.

Ideje ennek véget vetni, itt az ideje kihasználni Abaúj és Zemplén természeti és történelmi kincseit

- szögezte le a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. 

Felidézte, 2018-ból megtanulták az esélyes jelölt fogalmát, ezért ebben a választókörzetben a Jobbik egy aktív, kreatív és céltudatos jelöltet támogat az előválasztáson, akinek a legnagyobb esélye van legyőzni a Fidesz helytartóját. 

Erdei Sándor Zsolt arról beszélt, hogy fiatalon is itt élt, és a sors úgy hozta, hogy az életét sátoraljaújhely lakosaként folytatja. Éppen ezért valós, hiteles képet kap az itt élők gondjairól, "és a saját szememmel is láthatom az itt megbúvó kiaknázatlan lehetőségeket, a mindennapi problémákat, a kiszolgáltatottságot".

Az ellenzéki előválasztáson elinduló jelölt felidézte, 2019-ben egyszer már bizonyította, hogy le tudja győzni a fideszes ellenfelét, majd hangsúlyozta: 

most eljött a mi időnk, Borsod 5. ideje.

Tenni szeretnék, hogy egy új időszámítás vehesse kezdetét Borsod 5-ös számú választókörzetében - tett hozzá Erdei Sándor Zsolt.

A lokálpatrióta Rokker Zsolti mögé állt be a Jobbik Miskolcon

A Jobbik közölte, örömmel értesült arról, hogy a miskolci 12-es választókörzetben július 15-én tartandó időközi önkormányzati választáson a sokak által csak Rokker Zsoltiként ismert humorista, Erdei Sándor is elindul. Erdei Sándor igazi lokálpatrióta, választási programja alkalmas arra, hogy a Győri kapu egy fejlődő, biztonságos, összetartó városrész legyen - érvelt Jakab Péter, a legerősebb ellenzéki párt országgyűlési képviselője, aki korábban szintén a miskolci testület tagja volt.

A civil jelöltet egyébként a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatja.