Ismét Orbán Gáspárról és a fideszes melegekről beszélt Márki-Zay Péter

Ismét Orbán Gáspárról és a fideszes melegekről beszélt Márki-Zay Péter

Mint tegnap megírtuk, még 2019 elején kezdett összehangolt lejáratókampányba a kormánysajtó Márki-Zay Péter ellen, az egyik legaljasabb fideszes propagandalappá silányított Origo pedig ordas nagyot hazudott, amikor olyan címmel hozott le egy "cikket", hogy "Márki-Zay Péter felesége miatt halt meg egy újszülött", amiért aztán a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője pert indított, amit meg is nyert, a 2 millió forintos sérelemdíjat végül idén június 12-én megfizette a portál. A történetnek itt akár vége is lehetne, csakhogy tegnap - vélhetően felsőbb utasításra - ismét elővették ugyanazt a cikket, hogy így mantrázzák újra a hazugságot, mit sem törődve azzal, ha aztán újra bíróság elé kerül az írás.

Az Origo azt hazudta, hogy Márki-Zayék miatt gyerekek haltak meg, kifizette ezért a büntetést, és most újra erről hazudik

Egészen döbbenetes pokoljárás ez is. Még 2019 elején kezdett egy összehangolt lejáratókampányba a kormánysajtó Márki-Zay Péter ellen, nem is a személyét támadták, hanem a feleségét. Márki-Zayné Vincze Felícia évek óta otthonszüléseket vezetett le, és több cikkben is arra tett kísérletet az állami pénzből, megrendelésekből működő propaganda sajtó, hogy az ellenzéki politikus feleségét gyerekgyilkosnak állítsák be.

Ahogyan az várható volt, nem hagyta szó nélkül mindezt a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter, aki felesége és hét gyermeke társaságában rendkívüli sajtótájékoztatót tartott ma délután Budapesten.

Hódmezővásárhely polgármestere először a már említett Origo által ismét közreadott rágalmakról beszélt, szerinte politikai okokból támadják őt, illetve feleségét, akiről hosszasan értekezett, hangsúlyozva, "nemcsak az első szülésznő volt, aki a fideszes kormánytól engedélyt kapott intézeten kívüli szülések levezetésére, hanem az Emmi intézeten kívüli protokolljának a legfőbb megalkotója, a munkacsoport egyik aktív résztvevője".

Véleménye szerint az újabb támadás hátterében az áll, hogy a miniszterelnök családjáról, pontosabban egyik fiáról, Orbán Gáspárról nemrégiben a közismert youtuber, Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában a homoszexuálisok örökbefogadása kapcsán azt mondta, „Nyilván az ember már apaként is át tudja élni azt, hogy ha az én gyerekem kerülne ilyen-olyan helyzetbe, ha az én gyerekem lenne meleg, én megtagadnám-e, mint Orbán Viktor. Nem tudnám megtagadni.” – mondta Márki-Zay, aki a műsorvezető közbevetése ellenére is kijelentette: „Én úgy látom, hogy megtagadja.”

A sajtótájékoztatón kifejtette, arra számított, hogy a Szájer-incidens után a Fidesz nem fog gyűlöletkampányokba kezdeni. Szerinte a magyar sajtó szemérmesen foglalkozott az üggyel, míg a nyugati lapok "25 meleg férfi, maszk és gumi nélküli orgiájáról írt".

Amikor én a Fideszben lévő melegekről beszélek, érdemes felidézni, hogy csak abban a bizonyos brüsszeli melegbárban kilenc fideszes országgyűlési képviselő járt rendszeresen Magyarországról. Bizonyított, hogy a legtöbb meleg a Fideszben van.

- fogalmazott, hozzátéve, "sokan mondják, hogy a fél kormány érintett ebben a kérdésben". 

Úgy véli, "amikor liberális-ellenzéki körökből kritizálják őt, hogy felveti ezt a kérdést, akkor valójában ők nem látják azt, hogy valójában az egyetlen módja, hogy megvédjük a magyar homoszexuális közösséget az, ha arra az álszentségre és aljasságra hívjuk fel a figyelmet, amivel ma szembe kell néznie minden magyar melegnek a Fideszen belül és kívül".

Hódmezővásárhely polgármestere szerint csak akkor lehet kiállni a melegekért, ha mindenki megérti, hogy ez nem valami szégyellni való dolog, keresztényként, jobboldaliként példát kell mutatniuk, hogy nem állnak bele az ilyen gyűlöletkampányokba.

Márki-Zay hangsúlyozta, szerinte félreértik azok, akik azt gondolják, hogy a Fidesz módszereivel küzd a Fidesz ellen. 

"Nem gyűlöletkampányt szeretnék indítani a fideszes melegek ellen, nem gyűlöletkampányt szeretnék indítani az Orbán-családban meglévő melegek ellen, hanem épp ellenkezőleg: azt gondolom, nekünk szeretettel kell kiállni mellettük, akár a Fideszben, akár az Orbán családban vannak melegek"

- mondta az MMM vezetője, majd megismételte korábbi gondolatait, miszerint Orbán Viktor leváltása után egy olyan Magyarországon akar élni, ahol még a fideszes politikusok is felvállalhatják homoszexualitásukat.