Jakab Péter kiáll Farkas Péter Barnabás mellett

Jakab Péter kiáll Farkas Péter Barnabás mellett

Esze ágában sincs megvonni a támogatást Farkas Péter Barnabástól, a Jobbik ózdi körzetben induló előválasztási jelöltjétől - jelezte Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje közösségi oldalán.

Jakab Péter: A magas előválasztási részvétel azt mutatja, hogy nem lehet az embereket elhallgattatni

Ózdon tartott fórumot Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerda délután, ahol arra buzdította az embereket, hogy adják le szavazatukat az előválasztáson, ahogyan azt már ő is megtette aznap korábban Miskolcon. A szombati támadással véleménye szerint azt mutatta meg a kormány, hogy fél az emberektől, azonban az eddigi magas, 140 ezres részvétel azt mutatja, hogy nem lehet a kormányváltást akarókat elhallgattatni.

Ha ma lennének a választások, Farkas Péter Barnabás, a Jobbik képviselőjelöltje Ózdon és környékén 6 százalékkal verné meg a Fidesz jelöltjét, márpedig Jakab Péter minden erejével támogatja azt, aki képes legyőzni a Fideszt. Éppen ezért nem fog eleget tenni Budapest főpolgármestere azon felszólításának, hogy vonja meg a támogatását az ózdi jelöltjétől, mert előkerült róla egy régi fénykép.

Amíg mások képeket nézegetnek és elemezgetnek, addig a Jobbik és Jakab Péter a kormányváltásért küzd - zárta írását a Jobbik elnöke.