Hazugsággal és lejáratással kampányol a Fidesz siófoki jelöltje

Hazugsággal és lejáratással kampányol a Fidesz siófoki jelöltje

Most éppen azzal riogatják a magyar embereket, hogy az ellenzék és személy szerint én, mint a Somogy 4. számú választókerület közös ellenzéki jelöltje bezáratnám a vidéki kórházakat. Ez hazugság!

Így reagált Facebook oldalán Potocskáné Kőrösi Anita, Somogy 4. számú választókerületének közös ellenzéki jelöltje, fideszes ellenfele, Witzmann Mihály kijelentésére.

Közösségi oldalán Witzmann azzal riogatta a siófoki embereket, hogy Potocskáné Kőrösi Anita, és a teljes ellenzék bezáratná a helyi kórházat és úgy általában bezáratnák a vidéki kórházakat. 

Potocskáné azonban úgy látja, a magyar emberek tudnak a sorok között olvasni és nem lehet mindenféle hazugsággal elterelni a figyelmet a kórházi várólistákról, a túlterhelt orvosokról és egészségügyi dolgozókról, a betöltetlen háziorvosi praxisokról

Azt gondolják, hogy az emberek elhiszik, hogy a Balaton fővárosának kórházát bezáratná bárki is, amikor nyáron éppen ez a kórház látja el a tónál pihenő több százezer nyaralóvendéget. Tévednek! Attól még, hogy fizetett hirdetésekben nyomják a hazug kormánypropagandát, nem lesz például elegendő nőgyógyász, belgyógyász, sebész vagy éppen fül-orr-gégész, illetve ettől még nem fog működni nyáron a 40 fokban a klímarendszer a siófoki kórházban

- hívta fel a figyelmet a hazai egészségügy helyzetére az Egységben Magyarországért közös jelöltje.

Potocskáné Kőrösi Anita szerint szégyenletes, hogy 12 év kétharmados kormányzás után a Fidesznek még mindig a lejáratás az egyetlen kampányeszköze.