Mészáros cége elnyert egy 2,5 milliárd forintos közbeszerzést

Mészáros cége elnyert egy 2,5 milliárd forintos közbeszerzést

Az mfor.hu számol be arról, hogy az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. értesítette a Társaságot, hogy elnyerte a Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság által kiírt, „Jászfényszaru ivóvíz tervezés és kivitelezés KTVV4” elnevezésű pályázatot.

A közbeszerzést nettó 2 495 550 080 forintos ajánlatával nyerte meg a cég, amely a közbeszerzési eljárás legjobb ár-érték arányú ajánlata volt.

Az Opusnak már egyébként is jól indult a hónap, a választások után egyből 10 százalékkal növekedtek Mészáros Lőrinc cégének részvényei.

Kilőttek Mészáros Lőrinc cégének részvényei

A Fidesz tegnapi győzelmének hatására Magyarország leggazdagabb emberének egyik legfontosabb cége, az Opus Global Nyrt. is nagyot nyert - írja a Privátbankár. A cég részvényei a mai napon 10 százalékos pluszban nyitottak. A szintén kormányközeli Appeninn részvényei 7,08, amíg a 4iG részvényei 7,04 százalékos növekedést produkáltak a péntek esti Budapesti Értéktőzsde záróértékékéhez képest.