dr. Fülöp Erik

Gulyás Márton ismét Tiszavasváriban járt, ahol a közmunkaprogram helyi vezetőjével, Zagyva György Gyulával beszélgetett.
A vezető kormányhivatalnok: nem a városért dolgozik, hanem a polgármesteri székért.
sss
2016. 06. 02. | 11:57
A Jobbik három alelnöke is felszólal majd a rendezvényen, amely egyben egy üzenet lesz a bukaresti fogdában raboskodó székelyeknek is.
sss
2016. 05. 27. | 15:50
Megmutatjuk, hogy a Jobbik szervezetei kit jelöltek elnöknek, alelnöknek és milyen arányban.
A falopások is megszüntethetőek - ezt üzenik azzal a videóval, amit nemrég tett közzé dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári jobbikos polgármestere a közösségi oldalán.
D. Fülöp Erik néhány napja egy videót tett közzé a közösségi oldalán, amelyben őszintén beszél arról, hogy a helyi cigány-magyar együttélés javítása érdekében, az Érpataki Modell alapján kidolgozott és működtetett program során milyen konfliktusokat kellett felvállalnia.
2016. 04. 15. | 09:03
Vajon sor került-e érdemi vitákra? Változtak-e az álláspontok a rendezvény után? Állta-e a sarat a jobbikos polgármester? Beszámoló a vitafórumról.
Sajtótájékoztatón jelentette be Tiszavasváriban Orosz Mihály Zoltán, hogy becsületsértés, rágalmazás, közösség elleni izgatás bűncselekményének alapos gyanúja miatt feljelentést tett a TASZ ellen.
sss
2016. 03. 23. | 09:27
A Tiszavasváriban mélyszegénységben élők a jobbikos önkormányzattal és a civilekkel összefogva hihetetlen változásokra voltak képesek.
sss
2016. 03. 17. | 18:55
A napokban megkezdődött az ott élő cigány lakosság és az önkormányzat közös erőfeszítéséből összegyűjtött hihetetlen mennyiségű szemét elszállítása, és jelenleg egyetlen áramlopás sem található a területen.