Bizonyíték: A Kun-Mediátor támogatta a Fideszt

A Kun-Mediátor Kft. a jelek szerint meglehetősen baráti viszonyt ápolt a karcagi Fidesszel. 

Fazekas Sándor 2007. március 23-án tartott lakossági fórumot, ahol tombola húzására is sor került. Nyilván teljesen véletlenül, épp a Kun-Mediátor Kft. ajánlott fel nyereményül egy kétszemélyes Wellness hétvégét.  A Karcagi Hírmondó egy héttel korábbi 2007. március 15-én megjelent számában pedig az ÉPKAR Zrt. ügyvezetője adott egy teljes oldalas interjút. A Jobbikot a Fidesz által támogatott média próbálta olyan színben feltüntetni, mintha szoros viszonyt ápolna az ÉPKAR ZRT-vel. Ennek kissé ellent mond, hogy az ÉPKAR vezére egy fideszes irányítás alatt álló lapnak adott nagy interjút.  
A Kun-Mediátor a fideszes lakossági fórum támogatói között 
 
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Fidesz az ügy kirobbanása óta azon ügyködik, hogy lehetőleg minél több politikai pártot belekeverjen a botrányba. Nem véletlen ez, hiszen Karcagot 25 éve fideszes városvezetés irányítja. 2006 és 2010 között pedig Fazekas Sándor Karcag akkori polgármestere javaslatára Dobrai Sándorné külső bizottsági tagként vett részt a fideszes vezetésű önkormányzat munkájában. 
Oldalas interjú az ÉPKAR Zrt. vezetőjével 
 
A Jobbik csütörtökön egy sajtótájékoztató keretében szólította fel Fazekas Sándort, hogy végre szólaljon meg az ügyben.
 
Lassan két hete robbant ki a karcagi brókerbotrány. A Kun-Mediátor Kft. engedély nélkül foglakozott pénzügyi tevékenységgel. A cég mesésen magas kamatot kínált a befektetőknek és hosszú éveken át folytatta az üzérkedést. Miután a cég fizetésképtelenné vált, ügyvezetője, Dobrai Sándorné kereket oldott, egyes feltételezések szerint Mexikóban bujkál. A Kun-Mediátor által okozott kár 5 és 20 milliárd forint között lehet.