Brad Pitt majd’ megőrült cigi nélkül

"Nyomorult ember lett belőlem" - mesélte Pitt. Ennyire kivolt cigi nélkül.

Nemrég letette a cigit Brad Pitt, már nem is először, de most állítja, hogy tényleg végleg. A nikotinnal való szakítás után rettenetesen érezte magát az elvonási tünetek miatt, elviselhetetlenül ingerlékeny és goromba volt. "Nyomorult ember lett belőlem" - mesélte Pitt a New York Postnak.
 
„A személyi edzőm figyelmeztetett, hogy minden napom pocsék lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyire... Az elvonási tünetek olyan súlyosak voltak, hogy ölni tudtam volna, nem lehetett hozzám szólni."
 
Akárhogy is, be kell vallanunk: nem állt neki olyan nagyon rosszul az a cigi:
 
 
Brad Pitt nem először szokott le valamiről, évekkel ezelőtt a füvet iktatta ki az életéből. Akkor fogadták örökbe Angelina Jolie-val első közös gyermeküket, Maddoxot, és a színésznőnek az a kikötése volt, hogy ha már Brad apa lett, szokjon le a fűről.
 
Angelinát és Bradet hamarosan A tengernél című drámában láthatjuk, amely egy házaspár érzelmi válságáról szól. A rendező és a forgatókönyvíró maga Angelina, akit kedvenc hatvanas-hetvenes évekbeli európai művészfilmjei ihlettek.

Brad Pitt jövő év elején újabb filmben lesz látható. A nagy dobás egy bestseller tényregényen alapul, amelyben a hitelválság idején négy jó barát elhatározza, hogy megleckézteti a szűk látókörű bankokat. A filmhez kiváló kartettet sikerült összeválogatni: Pitt mellett Christian Bale, Ryan Gosling és Steve Carell játsszák a főszerepeket.
 
A tengernél című film november 12-én, A nagy dobás jövő február 4-én debütál a hazai mozikban.