Dwayne Szikla Johnson ébresztőóra-appal rúgja seggbe a világot

Dwayne Szikla Johnson a Project Rock keretében most a The Rock Clock nevű applikációval jelentkezett, ami telefonra letölthető motivációs ébresztőprogram a Szikla stílusában. Először is egészen egyszerűen nincs szundigomb, tehát ha az ébresztés elindul, nem lehet elodázni a felkelést.
 
 
A csengőhangok jó részét maga Szikla énekelte vagy mondta fel, és mint minden rendes vekker esetében, a hangerő egyre nő, miután az ébresztés megkezdődött.
 
A Szikla egyébként minden reggel négykor kel, hogy egy fincsi edzéssel indítsa a napot:
 
 
Az app-ban megtalálható a Rock Time is, amely az ő ébredési időpontjával egyazon idővel rugdossa ki az ágyból az embert - feltéve persze, ha Johnsonnal egy időzónában tartózkodik.
 
 
Ezen kívül a felhasználók saját célokat is kitűzhetnek, és, hogy ne veszítsék el a fókuszt, The Rock motivációs üzeneteket küld majd. Az app Androidra és iOS-re is ingyen elérhető elérhető.
 
Amekkora hegyomlás ez az ember, olyan vicces is - és a humorával az összes közösségi oldalon folyamatosan, de hamarosan a mozikban is találkozhatunk. A Központi hírszerzés című akcióvígjátékban a nagyjából fele akkora méretű Kevin Hart komikussal az oldalán menti meg a világot. Jövőre két nagy nyári moziban tér vissza: a Baywatchban és a Halálos iramban 8-ban. Mindkét film forgatása folyamatban van.