Eddig István látott el karitatív missziót, de most a fiatal édesapa szorul segítségre

Vásár István nem saját maga, hanem barátja érdekében ragadott tollat. Molnár József nem vándorolt ki, se nem be. Megpróbál hazájában érvényesülni. Két gyermek édesapja, férj, családfenntartó, 29 éves fiatalember. Az Újszászi Ifjúsági Klub szervezője, a Magyar Önvédelmi Mozgalom újszászi karitatív egységének aktivistája. Mellesleg a Jobbik újszászi alapszervezetének elnöke.

Sajnos a betegség nem válogat fiatal és idős ember között. Józsi életmentő szívműtét előtt áll, amit a napokban fognak elvégezni az Országos Kardiológián, Budapesten. Ezt követően hónapokra van szükség ahhoz, hogy felépüljön annyira, hogy újra el tudja látni családfenntartói kötelességét. Az édesapa eddigi nehéz fizikai munkáját egy ilyen komoly műtét után nem tudja folytatni, valami más, könnyebb fizikai vagy szellemi munkát kell keresnie ahhoz, hogy gyermekeit tisztességgel, becsülettel feltudja nevelni.

Vásár István a fentiek ismeretében - bízva jószándékú segítségben - kéri, hogy aki megteheti, a 10918001-00000086-53940003-as (UniCredit Bank, Molnár Melinda) számlaszámra küldjön támogatását a család részére. Személyes átadás is lehetséges, ebben az esetben Molnár Melindát vagy Vásár Istvánt a 20/777-4906-es telefonszámon vagy a megadott e-mail címen lehet keresni. A MÖM helyi vezetője mindenestere hálával és tisztelettel köszöni az önzetlen támogatásokat.